JBN


JBN 1.0

(sport en recreatie; (vooral) in Nederland)

Judo Bond Nederland, Nederlandse sportbond voor de beoefenaars van judo, jiujitsu en aikido

Semagram (extra betekenisinformatie)


De JBN…

is een judobond; is een sportbond; is een organisatie

      Algemene voorbeelden


      De Judo Bond Nederland (JBN) staat voor aikido, jiu-jitsu en judo. Talenten die bereid zijn om keihard te trainen, kunnen door de Judo Bond Nederland worden geholpen op weg naar de top. Maar ook voor mensen die alleen voor hun plezier aan aikido, jiu-jitsu of judo doen of op andere wijze bij de sport betrokken zijn, is de JBN een uitstekende sparringpartner!

      http://www.jbn.nl/ledenservice/lid+worden+jbn/aanmelden/cDU638_Aanmelden.aspx

      De Judo Bond Nederland (JBN) heeft voormalig judoka Mark Huizinga aangesteld als bondscoach van de vrouwen-junioren. Dat heeft de bond woensdag bekendgemaakt.

      de Volkskrant,

      De Judobond Nederland (JBN) en de persoonlijke coaches van de judoka's hebben een overeenkomst opgesteld waarin de selectiecriteria voor de Olympische Spelen van Atlanta, volgend jaar, zijn vastgelegd.

      NRC,

      Het nationale judotoernooi, georganiseerd door de Judo Bond Nederland (JBN), kreeg vorig jaar nog het predikaat nationale jeugdkampioenschappen, maar dit jaar is de JBN daar om onbekende redenen van afgestapt.

      Meppeler Courant,

      De raad ging akkoord met een verhoging van de contributie, van een kleine 60.000 leden, met een rijksdaalder per jaar. Tot het besluit van de bondsraad kwam het geld uit de sponsorbijdragen, maar de JBN wil dat geld in de toekomst mede gaan gebruiken om zijn beste judoka's in de toekomst een redelijke vergoeding te geven voor gemiste inkomsten.

      Meppeler Courant,

      Woordfamilie


      Als deel van een afleiding


      Als linkerlid in samenstellingen en samenkoppelingen