Lelystads


Lelystads 1.0

van Lelystad; uit Lelystad; in Lelystad; van de Lelystatters; van de Lelystedelingen

Algemene voorbeelden


Deze week doen zo'n 1046 basisschoolleerlingen in Lelystad mee aan het praktische verkeersexamen. Dit wordt jaarlijks georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met de Lelystadse basisscholen en de gemeente.

http://www.flevopost.nl/nieuws/lelystad/326698/ruim-duizend-lelystadse-schoolkinderen-doen-verkeersexamen.html,

Vier bendeleiders en 8 andere jeugdgevangenen zijn verantwoordelijk voor de opstand in de Lelystadse jeugdgevangenis Rentray.

http://www.tbs-nee.nl/media/bendeleidersachteropstandrentray.html,

Op de Vastgoedbeurs Provada tekenden de gemeente Lelystad, het Batavia Sailing Center en de Alpari World Match Racing Tour (AWMRT) een 'letter of understanding'. Daarin spreken de partijen zich uit om met Bataviahaven als groeiend centrum van de watersport zich in te zetten voor verdere economische vooruitgang en ontwikkeling van het Lelystadse kustgebied.

http://nieuwstwitter.nl/steden-nieuws/lelystad-nieuws/303811-watersport-is-motor-voor-economische-ontwikkeling-kustlijn,

Het Lelystads werkbedrijf maakt nuttig gebruik van Europese subsidie om langdurig werklozen weer naar de arbeidsmarkt te begeleiden.

http://lelystad.pvda.nl/,

Het Seabottom Jazzfestival '94, 26 maart in Lelystad, bevat optredens van een groot aantal befaamde nationale en internationale jazz-prominenten. Verspreid over acht podia in alle zalen van de Lelystadse Agora treden ze op vanaf 20.00 uur tot circa 04.00 uur.

Meppeler Courant,

ID-Lelystad is ook lid van de Bedrijfskring Lelystad (BKL): een vereniging van Lelystadse ondernemingen die zich inzet om de randvoorwaarden voor een stimulerende omgeving voor bedrijven te verbeteren.

http://www.id.dlo.nl/ID-Lelystad/index_nl.htm

Toen ruim negen jaar geleden het 2000ste deeltje verscheen, legde het Lelystads Dagblad aan de redactie de vraag voor hoe het er in het jaar 2000 met AO zou voorstaan.

NRC,

Voor de eerste keer zal de hardbob-/cuban-salsa formatie Nueva Mantica op de Lelystadse planken staan, terwijl ook het inmiddels beroemde jazz-kwintet van Ben van Dungen en Jarmo Hoogendijk inclusief pianist Rob van Bavel, bassist Harry Emmery, en drummer Eric Ineke het Seabottom Jazzfestival zal aandoen.

Meppeler Courant,

Woordfamilie


Als deel van een afleiding