VVON


VVON 1.0

(voetbal; sport en recreatie; (vooral) in Nederland)

Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland, Nederlandse vakbond die de belangen behartigt van voetbaltrainers in het amateurvoetbal en in het betaald voetbal
De eerste V wordt ook wel opgevat als de afkorting van Vereniging.

Semagram (extra betekenisinformatie)


De VVON…

is een werknemersorganisatie; is een vakbond

   Algemene voorbeelden


   De Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON) is sinds 1946 actief als collectieve en individuele belangenbehartiger van voetbaltrainers. De VVON ondersteunt haar leden o.a. bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het vinden van een nieuwe club middels een vacaturebank en biedt professionele juridische ondersteuning bij arbeidsconflicten.

   http://www.sportfacilities.com/index.php?page=our_clients

   In het belang van trainers en coaches is het belangrijk dat de KNVB en de VVON (Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland) zorgen voor een kwalitatief goed bijscholingsaanbod. De KNVB en VVON stellen dan ook gekwalificeerde docenten aan voor deze bijscholingen.

   http://www.knvb.nl/clubsenleden/trainerslicentie

   Cruijff figureert in Spanje tegenwoordig regelmatig in anti-rookcampagnes. Hij vormt de belichaming van de absolute voetbaltop maar de secretaris van de vereniging van Nederlandse oefenmeesters (VVON) Joop Philippo benadrukt dat de risicogroep veel groter is.

   NRC,

   Ook dit jaar organiseert de Vakbond Voetbal Oefenmeester Nederland (VVON) weer meerdere bijeenkomsten met verschillende onderwerpen zoals teamfunctie, teamtaken en ontwikkelen van een speelwijze. Voor deze bijeenkomsten kunnen trainers met een trainerslicentie studiepunten verdienen voor hun licentie.

   http://trainers.voetbal.nl/article/16632/studiebijeenkomsten-vvon,

   Van Asten, die 79 jaar werd, was jarenlang bestuurslid van de VVON (Vereniging Van Oefenmeesters Nederland).

   Meppeler Courant,

   Combinatiemogelijkheden


   met substantief ervoor


   • de voetbaltrainersvakbond VVON

   De voetbaltrainersvakbond VVON heeft weer een volwaardig interim bestuur voor het district Zuid 1. Voorzitter wordt Peter Rademakers uit Wouw.

   http://www.deweekkrant.nl/artikel/2008/februari/18/vvon_heeft_weer_bestuur_in_district_zuid_1,

   Woordfamilie


   Als linkerlid in samenstellingen en samenkoppelingen