Weerter


Weerter 1.0

van de stad of gemeente Weert; uit Weert; in Weert; van de Weertenaren; bij de Weertenaren

Algemene voorbeelden


Voordeel van de nieuwe methode is dat sneller gestraft kan worden en op diverse manieren. "HALT is in staat een lik-op-stukbeleid te voeren. Dat was tot op heden niet mogelijk", zegt de Weerter leerplichtambtenaar T. Vialle.

De Limburger,

De muntjes rollen nog bij de parkeerautomaten in de Weerter binnenstad. Maar hier komt langzamerhand verandering in. Sinds vrijdag kan in de automaten ook betaald worden met een nieuw soort parkeerpas.

De Limburger,

Körschner wijst er op dat toen de vestiging van Verkade in Leeuwarden een paar jaar geleden werd gesloten en de produktie in Weert werd geconcentreerd, een jaar later ook de Weerter vestiging dichtging.

NRC,

B. van Dooren van het Weerter Bureau HALT heeft een meldingsplicht in gedachten: "Een leerplichtige, spijbelende jongere moet zich gedurende een bepaald aantal uren, elk half uur, melden op het politiebureau."

De Limburger,

De renovatie van het stadhuis in Maastricht is een zeer omvangrijk project waar Verkoelen nog zeker tot december van dit jaar aan het werk zal zijn. Het Weerter dakdekkersbedrijf bekleedt onder andere de houten toren van het stadhuis met 30-ponds lood.

http://www.google.nl/search?q=cache:A0pagfauXdkJ:www.dakweb.nl/dh/96-4/96-4-14.htm+duivelskoppen+site:.nl=nl=lang_nl,

Weerter 1.1

van een een sportclub, vereniging of andere groep uit Weert

Algemene voorbeelden


Het zal de onbekendheid met het blokken van een schot zijn dat Schepers niet door had dat de bal in Weerter handen bleef.

Meppeler Courant,

Van Dinten dribbelde zich daarop in de laatste Weerter aanval vast, waardoor Duyvelshof slechts een noodschot kon lossen.

Meppeler Courant,

Voor de wedstrijd stond de Weerter Amerikaan Sonique Nixon boven aan de lijst van ballen heroveraars.

Meppeler Courant,