advertentiemogelijkheid


advertentiemogelijkheid 1.0

mogelijkheid om een advertentie of advertenties te plaatsen; mogelijkheid tot adverteren

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een advertentiemogelijkheid…

is een mogelijkheid

 • [Eigenschap of hoedanigheid algemeen] is een mogelijkheid om een advertentie of advertenties te plaatsen; is een mogelijkheid om te adverteren

  Algemene voorbeelden


  Het probleem van bewuste privacy is nog heel wat prangender geworden nu bepaalde ondernemingen gratis diensten verstrekken in ruil voor advertentiemogelijkheden.

  http://www.diskidee.nl/cursus/cursus35.html,

  Op heel wat sites op het internet kun je een gratis e-mailadres verkrijgen. Deze sites die meestal naar behoren werken, kunnen deze dienst aanbieden omdat via deze weg heel wat advertentiemogelijkheden zijn die het geheel bekostigen.

  http://www.donboscohoboken.be/cursus/

  Kort en bondig is een pop-up een opvallende advertentiemogelijkheid die over het oorspronkelijke scherm valt op het moment dat een bezoeker op dat scherm komt.

  http://www.advantage.msn.be/flattened/82B4EBCE-2608-4F2A-8658-A75C47AC3A9C.asp,

  Amerikaanse reclamemakers hebben een nieuwe advertentiemogelijkheid ontdekt: de online televisiespot.

  http://www.fmradio.be/new/nieuws.php?id=13581,

  Het ruime scala aan advertentiemogelijkheden baart de adverteerder ook zorgen. Huinder van AH geeft aan dat de beslissing ongeveer de helft van het 'mediabudget' aan tv-reclame uit te geven ook is ingegeven door de enorme hoeveelheid informatie die de 'consument' op zich krijgt afgevuurd.

  NRC,

  Een banner is een advertentiemogelijkheid in de vorm van een langgerekt plaatje. Banners kunnen op één positie geplaatst worden: bovenaan de internetpagina, onder de titel.

  http://www.haarlemsdagblad.nl/Index/0,4376,10-10,00.html?sHoofdUrl=http%3A%2F%2Fwww.haarlemsdagblad.nl%2FVrijeHTML%2F0%2C4384%2C10-10-7998--1704545%257C1698249%2C00.html

  Misschien is het een leuk idee om uw klanten een banner of advertentie op onze site cadeau te doen. Natuurlijk zijn verdere advertentiemogelijkheden altijd bespreekbaar.

  http://unspammable.xtdnet.nl/2001/0241.html,

  Stadswachter H. Schoemaker en H. Ramhorst van de VVD hadden in de vorige vergadering al aangegeven dat wat hen betreft de lichtmasten niet gebruikt hoefden te worden om commerciële uithangborden te plaatsen. Ramhorst was mening dat er genoeg advertentiemogelijkheden in Meppel zijn.

  Meppeler Courant,

  In de komende jaren zullen nieuwe advertentiemogelijkheden op Internet worden ontwikkeld, simultaan met de ontwikkeling van de technologische mogelijkheden.

  http://www.notenbomer.nl/publicaties/banners.htm

  Professor Patrick De Pelsmacker en zijn assistent Maggie Geuens 'vermaken' zich binnen de faculteit van de Toegepaste Economische Wetenschappen van de Ruca al een tijd met de effectiviteit van de verschillende advertentiemogelijkheden. De Pelsmacker onderzocht onder meer de evolutie van de verschillende reclamevormen in tijdschriften tussen 1975 en '95.

  De Standaard,