cultuursafari


cultuursafari 1.0

excursie langs verschillende culturele evenementen of instellingen in een bepaald gebied

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een cultuursafari…

is een safari

  • [Functie] dient om de deelnemers langs verschillende culturele evenementen of instellingen te leiden en ze er meer inzicht in te verschaffen

    Hoofdsemagram: safari


    Algemene voorbeelden


    Zaterdag 28 april 2012 vond in Rotterdam-noord de eerste editie van de Nacht in Noord plaats. Van zonsondergang tot zonsopgang kon je mee op cultuursafari om zo Noord beter te leren kennen. Rondom de Hofbogen, ter hoogte van het Bergwegstation werden exclusieve muziekoptredens, rituelen en installaties gepresenteerd.

    http://www.studiosluijter.nl/pages/onenightstand.html,

    De cultuursafari van 16 september werd speciaal georganiseerd voor onze leerlingen in 3vmbo. De leerlingen van Calvijn vertrokken met de fiets en de waterbus naar Dordrecht. Hier maakten ze kennis met het aanbod van culturele instellingen in Dordrecht.

    http://calvijn.csdehoven.nl/cultuursafari-klas-3vmbo-calvijn-dordrecht#.VSZWAHKKD5o

    "Het ondernemerschap is in Tilburg op alle fronten te vinden, ook in de cultuursector bijvoorbeeld. Ik ben pas met Tom America op cultuursafari geweest en ik heb toen verschillende ateliers bezocht."

    http://tilburgers.nl/burgemeester-peter-noordanus-de-solidariteit-van-tilburgers-is-een-van-de-kroonjuwelen-van-de-stad/,

    Combinatiemogelijkheden


    in voorzetselgroep


    • op cultuursafari

    Wat de eigen regio aan cultuur en vermaak niet kan bieden, vindt u in de Randstad. U laat zich regelmatig verleiden door het wereldstedelijke klimaat dat daar heerst. Flaneren in de schaduw van de glazen wolkenkrabbers langs de IJ-boulevard, op cultuursafari gaan in het nieuwe museumkwartier van Rotterdam, het zijn geliefde uitjes in 2015. Geen karikatuur. Het voorgaande beeld is ontleend aan de Vierde Nota Ruimtelijke Ordening, die op 17 maart verscheen.

    https://resolver.kb.nl/resolve?urn=KBNRC01:000029247:mpeg21:a0199,

    Per luxe tourbus op cultuursafari door Z.O. Engeland, 6 dagen ƒ 749,00 p.p.

    https://resolver.kb.nl/resolve?urn=ABCDDD:010821891:mpeg21:a0320,