de soep wordt niet zo heet gegeten als ze wordt opgediend


de soep wordt niet zo heet gegeten als ze wordt opgediend 1.0

het zal uiteindelijk wel meevallen; in de praktijk zal het niet zo'n vaart lopen met de uitvoering van aangekondigde strenge maatregelen

Algemene voorbeelden


Erbakan trachtte vooral het Westen duidelijk te maken dat er niet zo veel zal veranderen aan de internationale positie van Turkije. Volgens analisten zal de soep niet zo heet worden gegeten als ze bij de verkiezingen eind vorig jaar werd opgediend.

De Standaard,

Een vertrouwensbreuk tussen de Conventie en haar voorman leek dan ook aanstaande. Toch werd de soep niet zo heet gegeten als zij werd opgediend. De voorstellen die Giscard uiteindelijk tijdens de zitting van afgelopen donderdag presenteerde, zijn, na heftige discussies in het Presidium van de Conventie, een stuk beter te verteren dan verwacht. Stoïcijns als alleen de voormalig president van Frankrijk dat kan, ontvouwde hij uitvoerig het in het Presidium met bloed, zweet en tranen uitgewerkte compromisvoorstel.

http://www.franstimmermans.nl/renderer.do/menuId/30538/sf/30538/returnPage/30538/itemId/15161/realItemId/15161/pageId/30375/instanceId/30544/,

Frère kondigde zijn ontslag als bestuurder van Havas aan, maar de soep wordt niet zo heet gegeten als ze wordt opgediend. Vorige donderdag nam Frère als vanouds deel aan de raad van bestuur van Havas.

De Standaard,

Volgens analisten zal de soep niet zo heet worden gegeten als ze bij de verkiezingen eind vorig jaar werd opgediend.

De Standaard,