eenoudervakantie


eenoudervakantie 1.0

vakantie die speciaal bedoeld is voor gezinnen met slechts een ouder; vakantie voor eenoudergezinnen

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een eenoudervakantie…

is een vakantie

  • [Eigenschap of hoedanigheid algemeen] is speciaal bedoeld voor eenoudergezinnen

    Algemene voorbeelden


    Alleenstaande vaders en moeders hebben massaal de eenoudervakantie ontdekt. Kindercampings moeten dit zomerseizoen extra velden inrichten om aan de enorme vraag te voldoen. Reisorganisaties die zich op single ouders en hun kinderen richten hebben meer boekingen dan ooit.

    BN/De Stem,

    Nog steeds niets besloten voor de kerstdagen? Eén-oudervakantie in Brabant van 21 dec. tot 28 dec. Kosten ƒ 395 één ouder en één kind, 2e kind ƒ95.

    https://resolver.kb.nl/resolve?urn=ABCDDD:010878882:mpeg21:a0278,

    Zoek je eenoudervakanties waarbij je er eens niet alleen voor staat? Die ook jou plezier en ontspanning bieden? Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende organisaties die een heerlijke vakantie voor alleenstaande ouders aanbieden.

    http://www.vakantie-met-kinderen.com/eenoudervakanties.html

    Eenoudervakanties bieden de mogelijkheid om samen met je kinderen op vakantie te gaan, eventueel samen met andere eenoudergezinnen. Je leert zo andere mensen kennen, kunt samen op pad met de kinderen en heerlijk genieten van al het moois op de gekozen bestemming. Wij hebben het uitgebreide reisaanbod van eenoudervakanties op een rij gezet.

    http://www.vakantiewegwijzer.com/eenoudervakanties.html

    Ik heb 3 maanden geleden de vrouw van mijn dromen ontmoet. Maar net ervoor een eenoudervakantie geboekt, nog niet betaald. Na een maand samen kwam de vakantie ter sprake en ik gezegd dat ik alleen met mijn dochterje ga.

    http://www.trendystyle.net/relatie/vakantiealleen.html

    Woordfamilie


    Als linkerlid in samenstellingen en samenkoppelingen