feb.


feb. 1.0

((vooral) geschreven taal)

februari

Algemene voorbeelden


Op basis van overlegfora en intensieve werksessies met bevoorrechte getuigen en vertegenwoordigers van bij het waterbeleid betrokken sectoren en groepen, werd op 28 feb. 2000 het rapport "Studie voor de ontwikkeling van een langetermijnvisie inzake integraal waterbeheer in Vlaanderen – kader en principes voor een duurzaam gebruik van watersystemen" afgeleverd.

http://viwc.lin.vlaanderen.be/wbpinfo.html,

Nu genoeg, denk vooral dat jelui inzicht, tact etc. van psychiaters overschat: hadden b.v. mijn toch vrij forse manie feb. 1990 helemaal niet in de gaten, op Rosenburg zelf, N.B.

Requiem voor een vriend, J.J. Voskuil,

Kriterion vertoont Oblomov van Nikita Michalkov op zat. 4, 11, 18 en 25 feb. en zon. 5, 12, 18 en 26 feb. aan de Roeterstraat 170. aanv. 14.30 u.

NRC,

Al in 1991 verbaasden Nederlandse onderzoekers van de Universiteit van Maastricht zich over de grote hoeveelheid onderzoek die al beschikbaar was en de uitkomsten daarvan (British Medical Journal, feb. 1991).

http://www.vhan.nl/

Hoe groot was Gobineau's verbazing, toen hem bleek dat in de Verenigde Staten een vertaling van z'n essai werd voorbereid! Met weglating van bladzijden als de aangehaalde natuurlijk, want bedoeld als 'een strijdmiddel tegen de negrofielen' zoals hij op 2 feb. 1855 verontwaardigd aan zijn vriend Prokesch (de Oostenrijkse gezant te Istanboel) schreef.

Klaas kwam niet, W.F. Hermans,

Het is alweer 8 feb. en al een tijdje geen verslag geweest, geen free internet gevonden dus zijn we gewoon doorgereisd.

http://www.freebirdfocus.nl/,

Het eindrapport, "Integraal Waterbeheer in Vlaanderen: Concept, Methodologie en Structuren" (28 feb. 1999), vormde de leidraad voor de verdere uitwerking van actie 129.

http://viwc.lin.vlaanderen.be/wbpinfo.html,