fundraising


fundraising 1.0

werving van fondsen om een project te financieren; fondsenwerving; ook: actie die wordt georganiseerd om fondsen te werven

Semagram (extra betekenisinformatie)


Fundraising…

is werving

      Algemene voorbeelden


      De preventie in Vlaanderen is gegroeid uit privé-initiatief. Enkele belangrijke organisaties - zoals de Vlaamse Kankerliga en de Belgische Cardiologische liga - weigeren daarom hun onafhankelijkheid te verkopen voor een bord linzen. Ze leven van andere subsidies en van eigen fundraising en weigeren zich in te passen in een gecoördineerd verband.

      De Standaard,

      In Denemarken zouden we eerst een opleiding krijgen en daarnaast moesten we aan fundraising doen om onze eigen opleiding en vliegticket te betalen.

      Trouw,

      Vaste verbindingen


      Woordfamilie


      Als linkerlid in samenstellingen en samenkoppelingen


      fundraising 1.1

      actie die wordt georganiseerd om fondsen te werven

      Combinatiemogelijkheden


      als object bij een werkwoord


      • fundraisings organiseren

      Ik heb echter wel het geluk in een school te staan die haar best doet voor die leerlingen die het nodig hebben. Schooltoelages, computers op school, de mogelijkheid om taken af te drukken, fundraisings organiseren zodat iedereen mee kan op schoolreis GWP, extra lessen Nederlands na de uren, het organiseren van een ludieke taaldag, een multicultureel eetfestijn.

      https://www.demorgen.be/nieuws/soms-vergeet-je-dat-niet-iedereen-een-printer-heeft~bcdfc027/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2Furl%3Fsa%3Dt%26rct%3Dj%26q%3D%26esrc%3Ds%26source%3Dweb%26cd%3D%26ved%3D2ahUKEwjosM-J9ZvuAhUDH-wKHSipBFsQFjADegQIAhAC%26url%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.demorgen.be%252Fnieuws%252Fsoms-vergeet-je-dat-niet-iedereen-een-printer-heeft%7Ebcdfc027%252F%26usg%3DAOvVaw0B__epCVfx7BEXqlpUN-Rk,