geruisarm


geruisarm 1.0

( Gezegd van zowel concrete zaken als van abstracta)
weinig geruis voortbrengend; nauwelijks of relatief weinig geruis producerend; slechts gering geruis veroorzakend

Algemene voorbeelden


Deze staafvibrator hoort thuis in de categorie aanraders! Duurzaam, intensieve trilling, geruisarm, zuinig in verbruik en... voordelig geprijsd!

http://www.condoom.com/

Combinatiemogelijkheden


met substantief


  • een geruisarme aandrijving
  • een geruisarme vibratie
  • een geruisarme vulling
  • een geruisarme werking

Bovendien zorgt de continue aanpassing van het wasprogramma voor een zeer geruisarme werking.

http://www.vei.be/Frameset.htm

De satellietmodel airconditioner is daarom ook de ideale oplossing voor 1 of meerdere ruimten en grote ruimten. Specifieke producteigenschappen: Redelijk eenvoudige montage. Zeer geruisarme werking.

http://www.airconomy.nl/frameset.htm

ALWECO oproldeuren zijn opgebouwd uit "slanke" aluminium materialen, gecombineerd met gewapend doorzichtig kunststof, en kunnen daardoor volledig geïntegreerd worden in elke gevel of scheiding. De geruisarme aandrijving wordt geactiveerd door drukknop, trekschakelaar, fotocel, afstandsbediening of infrarood sensor en de "open stand".

http://www.alweco.nl/index-net2.htm

Door het progressief afsluiten van de watertoevoer zorgt de vlotterkraan voor een snelle, geruisarme vulling van het reservoir.

http://www.geberit.be/be/mainbe.nsf/filesnl/04_gis_nl2002.pdf/$FILE/04_gis_nl2002.pdf,

De Pocket Massager is een mini, lichtgewicht prikkelstaafje voor de clitoris. Door het formaat past deze in het kleinste handtasje en kan dus mee naar het werk. Zeer intensieve, geruisarme vibratie.

http://www.condoom.com/

  • een geruisarme vibrator
  • een geruisarme clitorisvibrator

Het is bijna niet te beschrijven wat deze Japanse super vibrator allemaal doet! De top draait, de massageparels draaien en trillen mee en zorgen voor een ongekende stimulatie. De geruisarme, apart regelbare clitorisvibrator completeert dit klasse product.

http://www.condoom.com/

De krachtige geruisarme clitorisvibrator is traploos regelbaar.

http://www.condoom.com/

Tril-ei. Vibrator in de vorm van een ei. De ideale vorm die in de vagina altijd zijn juiste plekje vindt. Al jaren een van de meest bestelde "viooltjes". Eenvoudig, goedkoop en doeltreffend. Gemaakt van glad afgewerkt, hard kunststof, met ingebouwde geruisarme vibrator, die traploos regelbaar is.

http://www.condoom.com/

met bijwoord


  • zeer geruisarm

Een voor die tijd zeer geruisarme loop, de motor maakt graag en zonder problemen toeren; zelfs naar huidige maatstaven nog altijd 'middenklasse'.

http://www.renault-estafette.nl/Docs/docs_2/cleon/cleon.htm

Voor meer comfort bieden wij als optie de hoogwaardige, zeer geruisarme tandriem aan.

http://www.garagedeur.com/

Wij sommen graag even de vele voordelen van de deur aan U op: Minimaal ruimteverlies in de doorgang. Probleemloos naderhand in te bouwen. Optimaal comfort door afstandsbediening. Hoge inbraakbeveiliging. Zeer geruisarm en natuurlijk voldoet hij aan uw veiligheidseisen.

http://www.lecluijze.nl/

Woordfamilie


Als deel van een afleiding