handelsdrukwerk


handelsdrukwerk 1.0

drukwerk dat binnen een bedrijf wordt gebruikt, zoals facturen, briefpapier en enveloppen in huisstijl, orderbonnen, formulieren, visitekaartjes enz.; zakelijk drukwerk

Semagram (extra betekenisinformatie)


Handelsdrukwerk…

is drukwerk

 • [Vervaardiging] wordt gedrukt
 • [Plaats] wordt gebruikt in een bedrijf
 • [Voorbeeld of specimen] heeft betrekking op bv. facturen, briefpapier en enveloppen in huisstijl, formulieren, visitekaartjes enz.

  Algemene voorbeelden


  Uw handelsdrukwerk is misschien wel het belangrijkste drukwerk binnen uw bedrijf. Uw huisstijl wordt door al uw klanten gezien en is min of meer uw visitekaartje [...]. U kunt bij ons terecht voor o.a. briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, flyers, brochures, facturen, orderbonnen, cadeaubonnen, etc. Voor uw handels- en reclamedrukwerk hebben wij een uitgebreide collectie van soorten papier.

  http://www.drukkerijserviceboxtel.nl/main/index.php?option=com_content&task=view&id=38&Itemid=57

  In Frankfurt, waar het altijd om zaken en cijfers gaat, stonden op de Buchmesse zeven dagen lang de vertegenwoordigers van achtduizend firma's uit honderd landen - voor hoeveel nullen hebben zij verhandeld? Dank zij de som van hun handelsdrukwerken komt de grafische wereldtoerist hier moeiteloos aan zijn trekken.

  https://resolver.kb.nl/resolve?urn=KBNRC01:000030537:mpeg21:a0150,

  Uw drukwerk, en dan met name het handelsdrukwerk is een onmisbaar onderdeel van uw bedrijf, want wat zouden wij moeten beginnen zonder faktuurpapier, briefpapier, visitekaartjes, enveloppen enz.

  http://www.mercuriusgids.nl/handelsdrukwerk

  Globaal gezien wordt 34 % van de omzet gerealiseerd in de sector van het reclamedrukwerk, 17 % in tijdschriften en kranten, 10 % in handelsdrukwerk en formulieren, 8 % in boeken en 7 % in etiketten.

  http://www.emis.vito.be/EMIS/Media/rapport_grafischesector_hoofdstuk1.PDF