hapjesrestaurant


hapjesrestaurant 1.0

(eten, drinken en genotmiddelen)

restaurant waar geen volledige maaltijden, maar hapjes, geserveerd worden, bijvoorbeeld tapas

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een hapjesrestaurant…

is een restaurant; is een bedrijf; is een organisatie

  • [Toepassingsgebied of bereik] betreft een restaurant dat hapjes serveert

    Algemene voorbeelden


    Hapas is een culinair hapjesrestaurant in het centrum van Venlo. U kunt in dit restaurant veel verschillende dingen proberen binnen één maaltijd.

    http://www.hema.nl/nl-nl/winkel/lekker%20weg/culinair/detail.aspx?productid=35101111&productvariantid=35101111&name=diner%2Bvoor%2Btwee

    Parkzicht wil Rotterdam een programma bieden, dat voor een breed publiek toegankelijk is. Naast popgroepen willen we ook videoproducties en theater gaan brengen," vervolgt hij. "Beslist niet alleen voor een elitair publiek, maar producties die jonge mensen soepeltjes kunnen consumeren. Bovendien overwegen we op de zondag-, ochtend koffieconcerten te programmeren, waarbij een goedkoop ontbijt te koop is in ons hapjesrestaurant."

    https://resolver.kb.nl/resolve?urn=ddd:010961157:mpeg21:a0267,

    Van al dat dansen had iedereen natuurlijk trek gekregen dus toen gingen alle Saganezen en aanhang de stad in voor een heerlijke tapasmaaltijd bij hapjesrestaurant 'De Amuse'.

    http://www.dispuutsaga.nl/date.php

    Vanavond met een goede vriend naar een zogenaamd "hapjesrestaurant". Is weer iets nieuws, zo verzinnen ze steeds iets anders, zal jullie laten horen of het leuk en nog belangrijker, lekker was.

    http://www.goedenwel.nl/forum/even-praten-op-zaterdag-10-4-2010

    Ik denk dan aan een hapjesrestaurant zoiets als tapas maar dan multiculti met mijn eigen aanpassingen en persoonlijk tintje. Zo heeft iedereen meer keus anders kan je net als anders maar één gerecht kiezen en zo kan je beter rekening houden met voedselvoorschriften.

    http://candida-forum.orthomoleculaire-geneeskunde.eu/viewtopic.php?t=851&sid=51d3e9bbd3e933c5efd4349c8376e984