huwelijksplanner


huwelijksplanner 1.0

(neologisme)

iemand die zich voor zijn beroep bezighoudt met de organisatie van bruiloften; iemand die beroepshalve bruiloften organiseert; trouwplanner

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een huwelijksplanner…

is een persoon

      Algemene voorbeelden


      Kate Middleton zag er angstvallig mager uit tijdens haar laatste publiekelijke optreden. Niet opmerkelijk vinden huwelijksplanners. Volgens hen vallen alle bruidjes af voor hun huwelijk. Een vrouw wil er graag op haar best uitzien op haar grote dag. En daar hoort een slank, afgetraind en gebruind lichaam bij.

      http://www.she.be/nl/zoeken/huwelijksplanner.aspx?q=en_WS4p6xn2gEYCG-jtFBFfE7Nrlt7pmK8A&g=huwelijksplanner

      Hebben jullie geen tijd of zin om zelf jullie huwelijksfeest op poten te zetten, dan kan je overwegen om een huwelijksplanner onder de arm te nemen. Ook als jullie feest speciaal moet worden en er meer dan 100 gasten zijn uitgenodigd, kan het handig zijn om de organisatie uit te besteden aan een professionele weddingplanner. Hij/zij regelt dan bepaalde onderdelen van de huwelijksdag, en/of neemt op de dag zelf de rol van regisseur op zich.

      http://www.trouwplaza.be/blog/huwelijksplanner-inschakelen/,

      Toscane is een romantische locatie om een trouwpartij te organiseren. Maar het kan zeer moeilijk zijn een huwelijk te organiseren in een ander land. Wij van To Tuscany staan altijd klaar om u te zo veel mogelijk te helpen, alhoewel we geen specialist zijn op dit terrein en daarom raden we u aan contact op te nemen met een huwelijksplanner.

      http://www.to-toscane.nl/plaatselijk-toscane/huwelijksplanners/

      Combinatiemogelijkheden


      met ander, nevengeschikt substantief


      • verlovingsplanner en huwelijksplanner

      Wil jij je ware ten huwelijk vragen zoals in de films - creatief, romantisch en blunderloos - maar weet niet meteen waar beginnen? Vraag het aan de verlovings- en huwelijksplanner Iris Decreus.

      http://www.goedgevoel.be/gg/nl/538/Ware-liefde/article/detail/1221049/2011/02/11/Geef-eens-een-huwelijksplanner-cadeau.dhtml

      Etymologie


      Aard herkomst leenvertaling
      Vroegste datering 2010
      Brontaal Engels
      Vorm in brontaal wedding planner
      Betekenis in brontaal idem

      huwelijksplanner 2.0

      (neologisme)

      schema voor het plannen van een bruiloft; boekje of folder met tips en een tijdschema voor het organiseren van een bruiloft

      Semagram (extra betekenisinformatie)


      Een huwelijksplanner…

      is een schema

          Algemene voorbeelden


          De onmisbare huwelijksplanner voor een onvergetelijke dag. In dit boek handige plannen en organize-tips om jullie bruiloft perfect te organiseren.

          http://www.perfectetrouwdag.nl/trouwen/Boeken-over-trouwen-en-een-geweldige-bruiloft/37/

          Je kunt ook je eigen huwelijksplanner aanmaken op Wij Trouwen.com. De site laat toe om online voor jezelf een overzicht te maken van je eigen taken, ze te rangschikken volgens datum, een overzicht te maken van je genodigden en een to do lijst op te stellen.

          http://www.liefdestips.be/pages/details.asp?lng=NL&Id=3427

          Etymologie


          Aard herkomst leenvertaling
          Vroegste datering 2011
          Brontaal Engels
          Vorm in brontaal wedding planner
          Betekenis in brontaal idem