i.t.t.


i.t.t. 1.0

((vooral) geschreven taal)

in tegenstelling tot

Algemene voorbeelden


Het sociologisch denken over de jeugd heeft zich in België (i.t.t. bijv. Nederland ) niet geïnstitutionaliseerd tot een aparte 'jeugdsociologie'.

http://www.fss.uu.nl/soc/hg/nsv/md99.txt

Blijkbaar heeft hij zich bedacht en wil hij i.t.t. wat hij een paar dagen geleden zei, geld omdat Amir met ons meereist.

http://www.wereldvlinders.be/diary/diary-full.html

Aangetoond werd dat i.t.t. bij de normale sprekers stotteraars bij het stillezen meer cerebrale activiteit in de motorische schors laten zien terwijl er toch niet gesproken werd.

http://www.stotteren.nl/nvst/,

Jurriaan Andriessen (1925) i.t.t. tot jongere broer Louis met zin voor traditie, koos een prachtige Engelse tekst [...], nog wat 'aftastend' vertolkt, maar het slot was mooi verzadigd.

Meppeler Courant,

Mijnheer de Rector Magnificus, heren (dames in de zaal, het spijt me, maar i.t.t. de koningin op prinsjesdag maak ik met deze aanhef geen grap), heren leden van het college van bestuur.

http://www.let.kun.nl/archeologie/publ.htm,

Als de investeringen worden gefinancierd via een verlaging van de netto materiële overheidsconsumptie, kan een geringe doorwerking ontstaan, doordat in een bedrijfstakkenmodel (i.t.t. een macro model met als enige sector de nationale economie) de leveranciers van consumptiegoederen (divers) niet dezelfde zijn als de leveranciers van investeringsgoederen (hoofdzakelijk bouw- en installatiebedrijven).

http://www.cpb.nl/nl/pub/werkdoc/128/wd128.pdf,

Wij zijn ooit begonnen met het idee, dat we laagdrempelig zouden zijn en blijven, i.t.t. andere fora.

httphttp://www.ximenes.nl/forum/viewtopic.php?p=8712&sid=29da5ea0fb9f49857da638ba328bc788,