inflatiebestendigheid


inflatiebestendigheid 1.0

het inflatiebestendig zijn; het bestand zijn tegen de gevolgen van inflatie; de gevolgen van inflatie tenietdoen

Semagram (extra betekenisinformatie)


Inflatiebestendigheid…

is een eigenschap

  • [Toepassingsgebied of bereik] betreft het bestand zijn tegen inflatie

    Algemene voorbeelden


    Deze munteenheid kan per definitie inflatiebestendig gemaakt worden. Inflatie wordt altijd gedefinieerd als de waardeverandering van een mand goederen en diensten, dus inzoverre de mand waaruit de Terra is samengesteld representatief is voor de wereldhandel, wordt inflatiebestendigheid voor de wereldwijde handel automatisch verkregen.

    http://es.scribd.com/doc/66984011/32/Een-Global-Reference-Currency-GRC-en-de-Terra-eenheid,

    Het in de komende Pensioenwet vastgelegde labelsysteem over de mate van inflatiebestendigheid van pensioenen leidt tot miscommunicatie en wekt onterechte verwachtingen.

    http://www.pelsrijcken.nl/pdf/nieuws/pensioenlabel_dekt_lading_niet.pdf

    Wegens zijn inflatiebestendigheid is goud nu erg geliefd. De oplopende staatsschuld doet de vrees voor inflatie immers opflakkeren.

    http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=3C2J4S39,

    Woningen zijn nog altijd in trek vanwege hun inflatiebestendigheid en zekerheid in het algemeen. De vraag naar huurwoningen in het segment EUR 650,- tot EUR 1.000,- is groot en de leegstand beperkt. Investeringen in dit segment worden als vrijwel risicoloos gezien.

    http://www.dtz.nl/media/88403/dtz%20zadelhoff_woningmarktrapport%202011_def.pdf,

    Wat betreft de inflatiebestendigheid van pensioenen is vrijwel iedereen het er over eens dat dit belangrijk is en desnoods meer mag kosten.

    http://www.vakcentralemhp.nl/archief.asp?Id=224,

    Grond kan een uitstekende toegevoegde waarde zijn voor uw beleggingsportefeuille als het gaat om inflatiebestendigheid en stabiliteit.

    http://www.dca-vermogensbeheer.nl/index/linkpage60

    Hanzevast capital biedt alleen vastgoedbeleggingen aan met uitgangspunten voor zekerheid, rendement en inflatiebestendigheid. Met het hanteren van deze beleggingsuitgangspunten kan een goede verhouding tussen opbrengst (rendement) en zekerheid (mate van risico) ontstaan.

    http://www.hanzevastcapital.be/nl/7