inloopochtend


inloopochtend 1.0

bijeenkomst 's ochtends, georganiseerd om geïnteresseerden de gelegenheid te geven op eigen initiatief en op een zelfgekozen tijdstip binnen te stappen en zich te informeren over de plannen of activiteiten van de organiserende instantie of instelling of gebruik te maken van de dienstverlening

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een inloopochtend…

is een bijeenkomst; is een activiteit

  • [Functie] dient om in te lichten over de plannen of activiteiten van de organiserende instantie of instelling of om van de dienstverlening gebruik te laten maken
  • [Tijd] vindt plaats in de ochtenduren
  • [Werking of functionering] biedt de mogelijkheid op eigen initiatief en op een zelfgekozen tijdstip binnen te stappen
  • [Belanghebbende of begunstigde] wordt georganiseerd voor belangstellenden en belanghebbenden
  • [Handelende persoon] wordt ingericht door een initiatiefnemer, organisator, een instelling, vereniging of club enz.

Algemene voorbeelden


Het Vrouwen Informatie Punt is iedere maandag en woensdag van 9.00 - 11.30 uur telefonisch bereikbaar [..]. Iedere eerste woensdagochtend van de maand is er een inloopochtend voor vrouwen. Op deze ochtend kunnen vrouwen elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan en elkaar tips geven en ondersteunen.

Meppeler Courant,

Combinatiemogelijkheden


als object bij een werkwoord


  • een inloopochtend houden
  • een inloopochtend organiseren

Elke zaterdagochtend houden wij tussen 09:00 en 12:00 een inloopochtend. U bent dan van harte welkom om een kopje koffie te komen drinken en al uw vragen te stellen.

http://www.xeniagouda.nl/pages/Inloopochtend.htm

De regionale afdeling van de Multiple Sclerose Vereniging Nederland organiseert een inloopochtend in samenwerking met Rijnland Ziekenhuis. Dit vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur in het restaurant [...]. Tijdens de inloopochtend staan vrijwilligers klaar voor mensen met MS [...] of andere belangstellenden om informatie te geven, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

http://www.volnieuws.nl/index.php?option=com_k2&view=item&id=14667:inloopochtend-ms-in-rijnland-ziekenhuis&Itemid=4485,