juninummer


juninummer 1.0

in de maand juni verschenen nummer van een tijdschrift
Ook wel gespeld als juni-nummer.

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een juninummer…

is een tijdschriftnummer

      Algemene voorbeelden


      Deze onderwerpen en meer zoals Nederlandse uitwisselingsstudenten in Frankrijk die hun tijd noodgedwongen in musea en parken doorbrengen vanwege de aanhoudende stakingen op de universiteiten vindt u in het juninummer van Transfer.

      http://www.transfermagazine.nl/nieuws/onderwijs/juninummer-transfer-nieuw-bologna-tijdperk,

      Boenders staat op het punt om met het juninummer van American Shells Magazine in een stomend bad te stappen, als de telefoon in de slaapkamer rinkelt.

      Cargo, Patrick Conrad,

      Magazine Ondernemen! van MKB-Nederland gaf het NIPO opdracht om de politieke voorkeuren van de leden van de werkgeversorganisatie in kaart te brengen. De uitslag van het onderzoek staat in het juninummer.

      http://www.mkb.nl/mkbnederland/persberichten.shtml

      In het juninummer 1999 van De Psycholoog, gewijd aan Psychologie en allochtonen, zijn een aantal artikelen verschenen die relevant zijn voor het testen van allochtonen.

      http://www.testresearch.nl/werk/allochver.doc.,

      Nu Maatstaf haar subsidie heeft verloren zou er wat van dat geld aan Ballustrada kunnen worden gegeven [...]. Zoals reeds opgemerkt is het een tijdschrift voor oude jonge honden, en daar moet onze vereniging er toch wel enkele van hebben. Zo graven zij in het juninummer van 1999, 'geïnspireerd door de humanitaire NAVO- bombardementen op bruggen, kachelfabrieken, kunstschatten, kraamvrouwen, huurkazernes en televisiezenders', de strijdbijl op.

      http://www.ballustrada.nl/inleid.htm

      Hij zit in de salon tegenover Beata die, omdat het zondag is, met kleine, regelmatige teugjes aan een glas Elixir d'Anvers sipt en met Sam op haar schoot in het juninummer van American Shells Review bladert.

      Cargo, Patrick Conrad,

      En wat vinden zij? In hun boek The criminal personality, waarover Cees Brinkhuisen schreef in het juninummer van Kri, sommen ze tweeënvijftig eigenschappen van de misdadige geest op. Wat is de belangrijkste? Deze: extreme angst.

      ...honderd. Ik kom, P. Grijs,