mekanieker


mekanieker 1.0

((vooral) in België)

iemand die zich voor zijn beroep op praktische wijze met mechanica (werktuigkunde; werktuigbouwkunde) bezighoudt; werktuigkundig monteur, vooral in de wielersport, vliegtuigbouw of autosport; mechanicien

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een mekanieker…

is een persoon

      Algemene voorbeelden


      Voor een autogarage in Leuven zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier. Je taken bestaan uit het klaarleggen van wisselstukken aan de mekaniekers, het opzoeken van wisselstukken met programma's op de computer en het beheren van het magazijn.

      http://jobs.renego.be/vacatures/mekanieker,

      Als de Chinees eenmaal tot rust is gekomen, dan is het eigenlijk best een innemend mens. Ik trof vooral bij mij in de coupe twee super aardige mensen. Een meisje van 21 die op weg was naar huis, omdat ze een weekje vrij had, en een man van een jaar of 40 die mekanieker bij het leger is.

      http://sandergriffioen1.waarbenjij.nu/reisverslag/3867578/als-remie-de-planeet-verkennen,

      Wij zijn op zoek naar een mekanieker waarvoor de moderne techniek van trucks geen geheimen heeft. Je staat in de startblokken om de klanten te helpen bij onderhoud, reparatie en pechverhelping (service 24). Met onze moderne diagnoseapparatuur help je de truck snel weer op de weg.

      http://www.werkenbijrenaulttrucks.eu/nl/dealernetwerk-renault-trucks/belgie-luxemburg/oost-vlaanderen/a-tc-de-wilde-bvba/8-mekanieker-.html?template=jobs?&Itemid=9

      "We hadden allemaal werk in de fabriek en na een harde werkdag kweekten we zelf nog groenten en fruit", zegt Rajko Cosic, 35 en ook mekanieker.

      De Standaard,

      Woordfamilie


      Als rechterlid in samenstellingen en samenkoppelingen