oktobernummer


oktobernummer 1.0

in de maand oktober verschenen nummer van een tijdschrift
Ook wel gespeld als oktober-nummer.

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een oktobernummer…

is een tijdschriftnummer

      Algemene voorbeelden


      De laatste tijd zie je veel tutu's op de catwalk. Stella McCartney maakte een tutu voor haar nieuwe collectie. Ook het oktobernummer van Vogue besteedde aandacht aan de 'ballerina-look'.

      http://www.sevendays.nl/artikel/181771,

      Sportspetters is zijn 22e jaargang ingegaan. Het oktobernummer van het seizoen 2009-2010 ligt al op je nachtkastje, de keukentafel, de lectuurmand of misschien al bij het oud-papier.

      http://www.corenos.nl/?m=200910,

      In het informatieblad van de VHM zal in het oktobernummer de problematiek van de huurachterstand in het algemeen nogmaals in de kijker worden gezet.

      http://www.wonen.vlaanderen.be/Pages/woonbeleid.html

      In het oktobernummer van Motief maakten wij melding van het feit dat het bestuur volgens voorzitter Manfred Schmidt-Brabant moet worden uitgebreid.

      http://www.antrop-ver.nl/activiteiten/frame2act.htm,

      Niet Van Doesburg, maar Constant van Wessem - redactiesecretaris van het toendertijd meest vooruitstrevende tijdschrift binnen de Noordnederlandse literatuur: De vrije bladen - schreef in het oktobernummer (1926) dat helemaal aan de film was gewijd het volgende: '[...].'

      Paul van Ostaijens 'dynamiese' en Theo van Doesburgs 'dynamo-elektrische' esthetica; Belle en het beest; De Brakke Hond 15, Frank Hellemans,

      In het oktobernummer van Geografie kunt u meer lezen over de wandeling met Rick van der Ploeg.

      http://www.knag.nl/

      In hun kritiek op de bisschoppelijke geschillencommissies baseerden de aanwezigen zich op de statuten van de Commissie voor Administratieve Geschillen, die gepubliceerd werden in het oktobernummer van het Antwerps diocesaan contactblad Daco.

      De Standaard,

      In het oktobernummer van Budget Recht weegt de verbruikersorganisatie Test-Aankoop de kosten van de omzetting van de nationale munten naar de Europese eenheidsmunt euro.

      De Standaard,

      Jan J. M. van Dijk, lees ik in het oktobernummer van Hollands Maandblad is in 1947 geboren en van beroep criminoloog.

      Boze brieven van Bijkaart, W.F. Hermans,