pro-Joods


pro-Joods 1.0

met of getuigend van een voorliefde voor alles wat met het Joods-zijn te maken heeft; voor alles wat met het Joods-zijn te maken heeft

Algemene voorbeelden


Op de website van het Centrum Informatie Documentatie (CIDI) staat het bericht dat De rechtsextremistische Nederlandse Volksunie van plan is om op 14 juli in Den Haag een demonstratie te houden tegen "het US imperialisme en zionisme en vóór solidariteit met Iran". Pro-Joodser kan het niet. Joden zijn altijd tegen het Zionisme geweest. Ook hebben Joden altijd goede betrekkingen onderhouden met het bestuur van Iran. Tevens zijn Joden het slachtoffer van het Amerikaanse imperialisme omdat dit Zionistisch geinspireerd is.

http://goedenieuws.nl/vandaag/neonazis-blijken-pro-joods,

Dorenbos, wiens organisatie zich ook graag als pro-Israël en pro-Joods profileert, toont vervolgens foto's uit Auschwitz die op nog schokkender wijze met computertrucs door hem zijn bewerkt. Afsluitend verschijnt tegen een zwarte achtergrond in dikke witte letters in beeld: slachtoffers van de Holocaust: 6 miljoen, slachtoffers abortus: 1,2 miljard.

http://www.niw.nl/vergelijking-abortus-met-shoa-wekt-afschuw/,

Antisemitische blogs maken reclame voor hun eigen producten en verwerpen pro-Israëlische en pro-Joodse producten. Ze plaatsen cartoons waarop de Holocaust ontkend wordt en waarschuwen tegelijk tegen pro-Joodse films en boeken. Vooral Hollywoodfilms zijn verdacht, zoals Roman Polanski's film The Piano. Steven Spielberg moet het in het bijzonder ontgelden.

http://www.news4all.net/content/view/606/222/,