projectgebonden


projectgebonden 1.0

gebonden aan projecten of een bepaald project; verbonden met, afgestemd op, betrekking hebbend op projecten of een bepaald project

Algemene voorbeelden


Bij een inpandig of half inpandig balkon is het gewenst een ventilatie-opening aan te brengen tussen het balkon en de aanliggende woonruimte. De grootte hiervan is projectgebonden en is afhankelijk van onder meer de waarden uit het Bouwbesluit.

http://www.zonnewarmte.nl/Brochures/passieve.html,

Voor gestapelde woningen komen in de praktijk alleen collectieve systemen en mengvormen aan de orde. De keuze voor collectief, individueel of mengvorm zonneboilersysteem hangt af van de bestaande situatie in een complex. Criteria zijn: – ruimtebeslag opslagvaten in of buiten de woningen – aanwezige verwarming en warmwatersysteem – leidingverloop – kosten en baten zonne-energiesysteem. De keuze voor een systeem is projectgebonden.

http://www.zonnewarmte.nl/Brochures/passieve.html,

Een projectgebonden risicoanalyse (PRA) wordt opgesteld wanneer uit een vooronderzoek blijkt dat een locatie verdacht is op de mogelijke aanwezigheid van explosieven en de opdrachtgever wil specifiek weten welke risico de explosieven vormen bij het uitvoeren van de civieltechnische werkzaamheden.

http://www.avg.eu/index.php/producten-en-diensten/explosievenopsporing/projectgebonden-risicoanalyse

Projectgebonden kunnen aspecten tot afwijkingen leiden zoals: afwijkende woninggrootte (de Novem-referentiewoningen zijn in vergelijking met de huidige bouwpraktijk tamelijk klein); afwijkende compactheid (de Novem-referentiewoningen hebben een zeer gunstige verhouding tussen woninginhoud en schiloppervlakte); afwijkende seriegrootte; afwijkende locatie-omstandigheden; combinatie van maatregelen (kan leiden tot lagere kosten; bij extra complexiteit ook tot hogere kosten).

http://www.dubo-centrum.nl/

Projectgebonden aanpak met partners. Voor de concrete realisatie van sponsored e-media werkt Propaganda voor elk project 'à la carte' samen met gespecialiseerde, externe partners.

http://www.propaganda.be/diensten_alg.asp

Combinatiemogelijkheden


met substantief


  • een projectgebonden buget
  • projectgebonden budgetten

Aankopen gebeurden niet alleen met 'gewone' kredieten, maar ook met specifieke, projectgebonden budgetten zoals het werkkapitaal van de vzw Pensioenfonds, de dotaties voor het grootstedenbeleid en het Europese Urban- en doelstelling II-geld.

http://www.antwerpen.be/MIDA/

  • projectgebonden documenten
  • projectgebonden gegevensbestanden

Projectgebonden documenten A. Administratieve documenten. A.1. Interne of uitgaande: het contract, de administratieve briefwisseling, faxverkeer en/of elektronische post, verzendnota's. A.2. Externe planning, administratieve briefwisseling, faxverkeer en/of elektronische post. B. Technische documenten.

http://www.ordevanarchitecten.be/nl/texts/Kwaliteitshandboek.pdf,

Niet leerlinggebonden of projectgebonden gegevensbestanden. Naast gegevensbestanden welke aan leerlingen gekoppeld zijn, zijn er gegevensbestanden rond bepaalde thema's en/of projecten. Voorbeelden hiervan zijn: · Aanpak Drugsproblematiek · Racisme · Pesten. Voor elke registratie is een referentie naar de bijbehorende actie vereist.

http://www.ond.vlaanderen.be/clb/documenten/lastenboek.pdf

  • projectgebonden medewerkers

Uiteraard worden ook werkzaamheden verricht op het gebied van de overige biologische vakgebieden (meestal m.b.v. specialistische, projectgebonden medewerkers).

http://www.orca-adviesbureau.nl/frameset.htm

  • projectgebonden onderzoek

Als onderwijs en wetenschappen en economische zaken hier iets willen bereiken zal dat via NWO moeten gebeuren, dat via de zogeheten tweede geldstroom projectgebonden onderzoek financiert.

NRC,

Tijdens de voorbije inhaalperiode lag de nadruk sterk op projectgebonden onderzoek, met nog te weinig oog voor het duurzaam karakter van het OO-beleid binnen de universiteiten op lange termijn.

http://www.esat.kuleuven.ac.be/sista/education/techecon/00-01/les_4files/dillemans_0.htm,

  • projectgebonden samenwerking

In de politieke wereld lijkt de grote projectgebonden samenwerking stilaan een plaatsje te moeten maken voor meer afgebakende netwerken.

De Standaard,

  • projectgebonden subsidie
  • projectgebonden steun

De reglementering inzake locatie- en of projectgebonden subsidies kan geheroriënteerd worden.

http://www2.vlaanderen.be/ned/sites/ruimtelijk/,

Uit de analyse blijkt dat de milieu- en energieprojecten goed waren voor 7,5% van de totale projectgebonden steun door het IWT tussen 1992 en 1999.

http://www.kleurrijkvlaanderen.be/doc/serv_discussienota_milieu_en_innovatie.pdf,

met bijwoord


  • niet louter projectgebonden

Om aan die nood tegemoet te komen wordt naast de vierjarige enveloppensubsidiëring ook de mogelijkheid voor een tweejarige enveloppensubsidiëring ingebouwd, met dubbele functie: enerzijds biedt ze de mogelijkheid aan organisaties om een jaarwerking op te zetten, die niet louter projectgebonden is. Anderzijds kan deze tweejarige subsidiëring ook aangewend worden als heroriëntering- of zelfs uitstapregel voor organisaties die te kort schieten om nog in aanmerking te komen voor een vierjarige enveloppe.

http://www.wvc.vlaanderen.be/regelgevingcultuur/wetgeving/kunstendecreet/,

Woordfamilie


Als deel van een afleiding


Als rechterlid in samenstellingen en samenkoppelingen