sekscruise


sekscruise 1.0

(seks, gender en relaties)

cruise voor mensen die op zoek zijn naar seks

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een sekscruise…

is een cruise

  • [Doel of bestemming] wordt gemaakt om seks te hebben
  • [Handelende persoon] wordt gemaakt door mensen die op zoek zijn naar seks
  • [Middel] wordt gemaakt op een cruiseschip

    Hoofdsemagram: cruise


    Algemene voorbeelden


    Het hipste van het hipste in het vakantie-aanbod zijn sekscruises. Nee, geen lamlendige halfzachte Loveboat-achtige toestanden, maar het echte werk. Voor rijpere vrouwen die op zoek zijn naar een toyboy, bestaan er specifieke cougar-cruises. De organisatie Carnival Cruise Lines (CCL) kreeg echter al zoveel kritiek op dit fenomeen dat ze ondertussen gestopt zijn.

    http://seks.blog.nl/tag/toyboy/feed,

    Sekscruises zijn hot. Steeds meer gerenommeerde cruisemaatschappijen proberen nieuwe klanten te verleiden met speciale, pikante vaartochten op hun 'love boats'. Ook is er steeds meer vraag naar erotiek op zee. Dit cruiseseizoen kunnen liefhebbers zelfs terecht op verschillende schepen [...]. Nederlandse cruiseaanbieders hebben de sekscruises niet direct in hun assortiment staan. Mochten mensen belangstelling hebben, dan wordt er vooral direct bij de cruiseaanbieder geboekt en niet via een reisbureau.

    De Telegraaf,

    Uitzonderlijke cruises? "Er is weleens een schip speciaal naar Cape Canaveral gevaren voor een lancering en er zijn af en toe cruises naar Antarctica met een bezoek aan een walstation. Dat is voor de specialisten. Dan vaart er een Grieks schip, La Perla, speciaal voor naturisten. Die vinden er een nudistendek en enige tijd geleden probeerde een Duitse rederij het zowaar met een sekscruise, maar die had te weinig succes. Teduur."

    https://resolver.kb.nl/resolve?urn=KBNRC01:000026524:mpeg21:a0121,

    Combinatiemogelijkheden


    met adjectief ervoor


    • speciale sekscruises

    's Avonds zijn er speciale sekscruises, die worden aangeprezen met de woorden: 'live show, seksspelletjes, video en nudistendisco'. De prijs voor een dergelijke cruise bedraagt honderd gulden en tweehonderd gulden met een massage erbij.

    https://resolver.kb.nl/resolve?urn=ddd:010948935:mpeg21:a0336,