sfeermaker


sfeermaker 1.0

iemand die door wat hij doet, zorgt voor de gepaste sfeer bij een feest of een andere gelegenheid

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een sfeermaker…

is een persoon

      Algemene voorbeelden


      Voor presentaties, vergaderingen en andere bijeenkomsten ontwikkelen we samen met u een programma vol topentertainment. Onze professionele sfeermakers en entertainers zijn van alle markten thuis, dus nagenoeg alles is mogelijk. Van rustige live muziek of spectaculaire acts bij een productpresentatie of een avond koken met uw relaties tot een geheel op uw bedrijf geschreven musical.

      http://www.partycompany.nl/

      Naast zijn reguliere optredens in het land stond Lee ieder jaar ook nog steeds 4 dagen in de Doelen èn in Carré en was hij - samen met de Bobby Setter Band - de vaste sfeermaker tijdens het intussen legendarische wielerspektakel, de Zesdaagse van Rotterdam 'in Ahoy'.

      http://www.leetowers.nl/index1.htm

      sfeermaker 2.0

      iets wat door zijn aanwezigheid in een ruimte de gewenste sfeer schept

      Semagram (extra betekenisinformatie)


      Een sfeermaker…

      is een zaak

          Algemene voorbeelden


          Bekwame tuinaannemers zijn vakmensen die een heleboel trucs in petto hebben om u vlugger, langer en intenser van uw tuin te laten genieten. Met grasrollen bijvoorbeeld, door het installeren van een aangepaste tuinverlichting of het doelbewust aanplanten van geurende planten. Zodat u zich kunt bezighouden met de meubels, de ornamenten, de subtielste planten en al de andere sfeermakers in uw tuin.

          http://www.easy.be/immo/immo_tuin.asp