skill


skill 1.0

vaardigheid, grote bedrevenheid ergens in, vooral nodig voor de vervulling van een bepaalde functie, de uitvoering van een bepaald project of het beoefenen van een bepaald spel

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een skill…

is een vaardigheid

  • [Eigenschap of hoedanigheid algemeen] is een vaardigheid of een grote bedrevenheid ergens in, vooral nodig voor de vervulling van een bepaalde functie, de uitvoering van een bepaald project of het beoefenen van een bepaald spel

    Algemene voorbeelden


    Een skill is een vaardigheid in het Nederlands. Je kunt in RuneScape verschillende vaardigheden opbouwen. Hoe beter je in iets wordt, hoe meer je kunt doen.

    https://www.lunagang.nl/skills/

    Bij Benfica gebruikt men wel een heel geavanceerd apparaat om de skills van spelers te verbeteren. Met behulp van de zogenoemde 'simulator 360S' worden de spelers getest op hun reactievermogen, doelgerichtheid en de wijze waarop zij anticiperen op de bal. Spelers Rui Fonte en Helder Costa doen het even voor.

    http://www.voetbalprimeur.nl/media/412309/trainen-bij-benfica-dit-is-pas-high-tech-je-skills-verbeteren.html,

    De skills die je een baan bezorgen. Een diploma alleen is niet meer genoeg. Wil je een (goede) baan bemachtigen, dan zul je ook moeten beschikken over vaardigheden als analytisch vermogen, goede communicatieskills en uitstekende computervaardigheden. Het zijn vaak vaardigheden die je niet altijd tijdens je opleiding mee krijgt. Tijd dus om zelf aan de slag te gaan!

    https://www.jobnet.nl/competenties/de-skills-die-je-een-baan-bezorgen/item11216

    Woordfamilie


    Als rechterlid in samenstellingen en samenkoppelingen