terrasverwarming


terrasverwarming 1.0

afbeelding

Bron: Alan Wu
( CC BY-SA 2.0 )

(Heeft als abstractum geen meervoud, als zaaknaam soms.)

verwarming van een terras; het verwarmen van een terras; ook: apparaat dat een terras verwarmt; terraskachel

Semagram (extra betekenisinformatie)


Terrasverwarming…

is verwarming

      Semagram (extra betekenisinformatie)


      Een terrasverwarming…

      is een verwarming; is een apparaat

      • [Belanghebbende of begunstigde] is in de horeca bedoeld voor bezoekers van een terras of speciaal voor rokers; is bij particulieren bedoeld voor eigen gebruik in de tuin of op het balkon
      • [Gebruiker] wordt gebruikt door horecaondernemers en particulieren
      • [Toepassingsgebied of bereik] is verwarming van of voor een terras; is het verwarmen van een terras

        Algemene voorbeelden


        Wij krijgen vaak de vraag: hoeveel terrasheaters moet ik nou ophangen om mijn terras goed te verwarmen? Om deze vraag te beantwoorden hebben wij 4 voorbeeld terrassen voor u gemaakt en hier de ideale opstelling geplaatst. Ook staat er uitleg bij waarom de terrasverwarming zo geplaatst is.

        http://www.terrasheater.nl/voorbeeld/,

        Verkopers van buitenverwarming spinnen goed garen bij het rookverbod in de horeca. Doordat de rokers naar buiten zijn verdreven, slaan horecaondernemers noodgedwongen 'terras-heaters' in om hun gasten warm en tevreden te houden. Marcel Uijthoven van TerrasTopper, met een marktaandeel van zo'n 30 procent één van de grootste spelers op de markt van terrasverwarming, ziet de laatste maanden al een omzetstijging van zo'n 25 procent. Hij verwacht nog grotere stijgingen voor de komende maanden. "Eerst was er even een afwachtende houding, omdat gemeenten zelf mochten bepalen hoe ze om zouden gaan met terrasverwarming. Nu blijkt dat gemeenten niet tot een verbod overgaan, maar wel soms eisen stellen als een bouwvergunning. Dan is de weg vrij voor ondernemers om de verwarming aan te schaffen."

        De Telegraaf,

        Koninklijk Horeca Nederland stelt dat terrasverwarming nodig is voor de broodnodige seizoensverlenging in de horeca. En, aldus woordvoerder Anthony van der Klis, dat het bijdraagt aan het verhogen van de leefbaarheid, sfeer en gezelligheid.

        De Telegraaf,

        Terrasverwarming wordt veel toegepast onder terrasschermen en parasols. Dankzij de unieke constructie kunnen onze terrasverwarmingen probleemloos dicht onder schermen, parasols of serreplaten worden gehangen. Door de hoge veiligheidsgraad kunnen ze ook zonder problemen aan open gevels gemonteerd worden.

        http://www.groeneveltzonwering.nl/pages/overige-producten/terrasverwarming.php,

        Hij moest een poosje wachten tot er een tafeltje vrijkwam en ging naast een verhoging staan, waarop een accordeonist en een drummer hem met hun muziek onzichtbaar maakten. De terrasverwarming tegen de zoldering was blijven branden en de weerschijn daarvan, en ook wel de alcohol die op zo'n mooie avond veel sneller naar het hoofd stijgt, gaf de gasten iets rozigs.

        https://resolver.kb.nl/resolve?urn=KBNRC01:000028352:mpeg21:a0136,

        Theaterburo CEES VAN DER HORST BV verhuurt bijna al. les! Decors, haringkar, terrasverwarmingen, tenten, meer dan 3500 verschillende kostuums, bierfietsen, luchtkussens

        (onbekend)