thuisbankieren


thuisbankieren 1.0

bankzaken vanaf huis afhandelen, meestal via een computer met een internetverbinding; bankieren vanaf huis; bankzaken thuis afhandelen

Semagram (extra betekenisinformatie)


Thuisbankieren…

is bankieren; is een handeling

  • [Toepassingsgebied of bereik] betreft het afhandelen van bankzaken vanaf huis, meestal via een computer met een internetverbinding, en soms ook via de telefoon of door bankformulieren vanaf huis per post te verzenden

    Algemene voorbeelden


    Digitale uitzendingen bieden naast een betere beeld- en geluidskwaliteit ook de mogelijkheid om interactieve informatie door te geven. De kijker kan daardoor straks reageren op televisieprogramma's of aanbiedingen, internetten, e-mailen, films bestellen, thuisbankieren en nog veel meer.

    De Telegraaf,

    Als u thuisbankiert kunt u het verschuldigde bedrag overmaken via uw pc. Wij nemen uw order in behandeling als wij het bedrag is bijgeschreven.

    http://www.goudjuwelier.nl/info/bestel-betalen.asp

    P.M. gaf zich gisteren zelf aan bij de Gentse politie, die hem al een tijdje zocht wegens oplichting. Vooraf had hij een lang interview gegeven aan de krant Het Laatste Nieuws, waarin hij beschreef hoe gemakkelijk het voor hem was om geld te stelen van mensen die thuisbankieren.

    http://userbase.be/forum/viewtopic.php?f=89&t=8098,

    Combinatiemogelijkheden


    met bijwoord


    • veilig thuisbankieren

    WEBbra geeft ook voordrachten en workshops. Zo is er op 20 januari één over veilig thuisbankieren.

    http://kimbols.be/artikels/web/computercursussen-voor-slechtzienden-in-het-gedrang.html

    Woordfamilie


    Als deel van een afleiding