thuiszorgwinkel


thuiszorgwinkel 1.0

winkel waar men hulpmiddelen en verpleegartikelen die het leven met een beperking of ziekte vergemakkelijken, kan huren of kopen; winkel voor thuiszorgartikelen

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een thuiszorgwinkel…

is een winkel; is een bedrijf

 • [Activiteit of handeling] biedt te koop aan en verhuurt
 • [Belanghebbende of begunstigde] verkoopt aan de particuliere klant
 • [Object betroffen] verkoopt hulpmiddelen die het leven bij ziekte of beperking vergemakkelijken; verkoopt thuiszorgartikelen

  Hoofdsemagram: winkel


  Algemene voorbeelden


  In de thuiszorgwinkels [...] vindt u allerlei handige hulpmiddelen en verpleegartikelen [...]. Denk aan rolstoelen, rollators, ondersteken, relaxfauteuils, bedklossen, aangepast bestek en sprekende horloges. U kunt de artikelen uit de thuiszorgwinkel kopen, maar vaak ook huren of lenen.

  http://www.sensire.nl/onze_diensten/thuiszorgwinkels.aspx,

  In onze thuiszorgwinkels en uitleenpunten [...] kunt u terecht voor het lenen, huren of kopen van diverse ondersteunende artikelen en verzorgingsproducten. In onze winkels vindt u producten die bijdragen aan een gezond leven en u helpen zelfstandig te wonen.

  http://www.thebe.nl/default.aspx?DocumentID=a352f1df-1a67-4184-a843-b00e766f4bc9

  Makkelijker zou zijn als je je krukken kan afhalen bij de thuiszorgwinkel naast het ziekenhuis.

  De Limburger,

  Laat een ijspakking nooit langer dan tien minuten op een gewricht liggen. Ook moet u het ijs niet rechtstreeks op de huid leggen. U kunt bijvoorbeeld ijsklontjes in een rubberen zak doen, die bij de thuiszorgwinkels te koop is.

  http://www.reumafonds.nl/default.htm