veelgestelde vragen


veelgestelde vragen 1.0

rubriek, vooral op een website, waarin alvast de meest gestelde vragen beantwoord worden; rubriek met antwoorden op vragen die vaak gesteld worden; frequently asked questions (FAQ, FAQ's); questions and answers (Q&A)

Algemene voorbeelden


Vragen over een product? [...]. Klik op Veelgestelde vragen op de productpagina of gebruik de zoekmachine.

https://www.decorum.nl/service-nl.html

Het begrip veelgestelde vragen of frequently asked questions (FAQ) wordt gebruikt als benaming voor een lijst met vaak voorkomende vragen over een bepaald onderwerp, met het antwoord. Sinds het begin van het internet is de FAQ een beproefd middel om de vele beginners op weg te helpen met het gebruik van de nieuwe technologieën, zonder dat de specialisten al hun tijd aan steeds dezelfde vragen moeten besteden.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Veelgestelde_vragen,

De veelgestelde vragen zijn eenvoudig in te stellen. De enige voorwaarde voor het instellen van een FAQ, is het hebben van een bedrijfsprofiel op Instagram.

https://nederdesign.nl/blog/kennisdeling/2021-02-23/nieuw-op-instagram-veelgestelde-vragen/,

Als je een website maakt, lijkt het vaak of de homepagina het belangrijkst is van allemaal. Toch willen we je ook kennis laten maken met de "FAQ", de veelgestelde vragen. Je kunt er nieuwe klanten mee aantrekken, het laatste argument geven om iets te kopen en jezelf tijd besparen door steeds terugkomende vragen al op je site te beantwoorden.

https://www.jimdo.com/nl/blog/website-advies/veelgestelde-vragen/#Waarom_zet_je_veelgestelde_vragen_op_je_website,

Ik krijg regelmatig het verzoek om veelgestelde vragen te schrijven. Iets waar ik een hartstochtelijke hekel aan heb, terwijl ik normaal gesproken best vredelievend ben. Veelgestelde vragen zijn het afvoerputje van een website en moeten zo snel mogelijk verdwijnen.

https://www.thomasschrijft.nl/faq-veelgestelde-vragen/

Heb je een vraag over onze diensten? Check onze veelgestelde vragen over je website (FAQ). En vooral de antwoorden op die vragen natuurlijk. Zit jouw vraag er niet bij? Neem gerust even contact op.

https://nowweb.nl/onderwerpen/veelgestelde-vragen/