viswedstrijd


viswedstrijd 1.0

wedstrijd waarbij de deelnemers binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk vissen of een zo groot mogelijke vis proberen te vangen

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een viswedstrijd…

is een wedstrijd

   Algemene voorbeelden


   De jaarlijkse viswedstrijd voor de ouderen uit de gemeenten Hoogeveen, Ruinen, Ruinerwold, Zuidwolde en de Wijk was weer een enorm succes.

   Meppeler Courant,

   De Meppeler Hengelaars Vereniging organiseerde weer haar traditionele viswedstrijd voor de groepen 5 t/m 8 van alle basisscholen uit Meppel.

   Meppeler Courant,

   In Ohio was ooit een rivier zwaar vervuild. Er was veel discussie en aandacht in de media, maar er gebeurde pas wat toen de rivier in brand stond. Maar toen werd er ook meteen actie ondernomen, en nu worden er weer viswedstrijden in die rivier gehouden.

   Trouw,

   De 11-jarige André Schra toont trots een gevangen brasem van 32 centimeter die hij ving tijdens de viswedstrijd, die de Meppeler Hengelaars Vereniging traditiegetrouw organiseerde.

   Meppeler Courant,

   Aan de drie viswedstrijden die gehouden worden kunnen alleen sportvissers aangesloten bij een N.F.B. vereniging deelnemen, derhalve dragen de wedstrijden een gesloten karakter.

   http://www.skuytevaert.nl/,

   Een viswedstrijd in de gracht tegelijkertijd met het verhuren van waterfietsen is niet mogelijk.

   Meppeler Courant,