wildsafari


wildsafari 1.0

safari naar tropisch wild; georganiseerde reis of excursie in Afrika om het plaatselijke wild te zien in zijn natuurlijke omgeving; reis of excursie om tropisch wild te zien

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een wildsafari…

is een safari

      Hoofdsemagram: safari


      Algemene voorbeelden


      Ontdek Kenya organizeert wildsafari's waarbij je minimaal in contact komt met het massatoerisme. Onze klanten zijn niet enkel en alleen geïnteresseerd in de "Big Five" maar hebben ook oog voor de meer dan duizend vogelsoorten en de kleine details van de natuur.

      http://www.ontdekkenya.com/kenia-safari-reizen/wildsafari.html

      's Morgens vertrekt u vanuit Zanzibar met een klein vliegtuigje rechtstreeks naar het Selous wildreservaat. Na aankomst vertrekt u meteen een halve dag op wildsafari met een 4x4 wagen. Avondmaal en overnachting in een tentenkamp.

      http://www.a1reizen.be/reis/wildsafari-tanzania

      wildsafari 2.0

      safari naar plaatselijk wild; reis of excursie buiten de tropen om het plaatselijke wild en de natuur te zien

      Semagram (extra betekenisinformatie)


      Een wildsafari…

      is een safari

          Hoofdsemagram: safari


          Algemene voorbeelden


          Ook komend jaar organiseert Staatsbosbeheer wildsafari's in eigen land. Ga met de boswachter op zoek naar de vijf grote wilde dieren van Nederland: reeën, zwijnen, bevers, edelherten of zeehonden.

          http://www.staatsbosbeheer.nl/nieuws%20en%20achtergronden/nieuws/archief/2014/2/op%20wildsafari%20met%20de%20boswachter.aspx,

          Vanaf half december tot eind maart is deze prachtige 7-daagse wildsafari te maken, het verblijf is in Andenes op het eiland Andøya aan de noordkant van de Vesterålen [...]. Ervaar de orca's en bultruggen van heel dichtbij! Door middel van de diverse ribboat-tochten tijdens deze wildsafari krijgt u de kans om deze dieren van heel dichtbij te zien en te fotograferen of te filmen.

          http://www.norgereiser.nl/noorderlicht/wildsafari.html