zwembadbestuur


zwembadbestuur 1.0

bestuur van een zwembad

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een zwembadbestuur…

is een bestuur

  • [Toepassingsgebied of bereik] is een bestuur van een zwembad

    Hoofdsemagram: bestuur


    Algemene voorbeelden


    Het zwembadbestuur deelt bij monde van voorzitter A.V. mee dat het zwembad zaterdag weer open kan doordat er tijdelijke maatregelen zijn genomen.

    Meppeler Courant,

    Boomker stelde dan ook dat men de verantwoordelijkheid daar moet leggen waar deze thuis hoort: bij het zwembadbestuur.

    Meppeler Courant,

    Gelijktijdig met dit schot voor de boeg deponeerde het zwembadbestuur tevens een verzoek bij het gemeentebestuur om op het eigen grondgebied zoveel mogelijk te mogen bouwen.

    Meppeler Courant,

    Combinatiemogelijkheden


    met adjectief ervoor


    • het huidige zwembadbestuur
    • het nieuwe zwembadbestuur
    • het voormalige zwembadbestuur

    Wethouder G.V.-B. sprak aan het slot van de avond enkele woorden van waardering uit aan het adres van het voormalige en het huidige zwembadbestuur voor het maken van de plannen en de moed om er uitvoering aan te geven.

    Meppeler Courant,

    Hoewel ze onderkent dat een meerderheid van de Sluziger politiek wellicht het liefst zou zien dat het nieuwe zwembadbestuur voor renovatie kiest, ontzenuwt ze het gerucht danwel veronderstelling dat haar bestuur reeds geheel zou zijn afgestapt van het plan voor een geheel nieuwe multifunctionele accommodatie.

    Meppeler Courant,

    met voorzetselgroep


    Voorzetsel: van

    • het zwembadbestuur van de Kragge

    Het zwembadbestuur van de Kragge werd zaterdag opnieuw verrast door een opvallende gift vanuit het bedrijfsleven. De firma Stibet en West uit Amsterdam bood samen met de firma Brink Aluminium het zwembad een unieke klimwand aan.

    Meppeler Courant,

    in voorzetselgroep


    • lid van het zwembadbestuur
    • penningmeester van het zwembadbestuur
    • voorzitter van het zwembadbestuur

    Volgens de nieuwe voorzitter van het zwembadbestuur, mw. A.V., houdt het verzoek om het onderhavige krediet, ter voorbereiding van een onderzoek naar de kosten en de mogelijkheden van renovatie, niet direct in dat het stichtingbestuur uiteindelijk ook daadwerkelijk voor deze optie zal kiezen.

    Meppeler Courant,

    Raadslid R.H., tevens lid van het zwembadbestuur, deelde uit dien hoofde mee dat deze dagen naar het probleem in het zwembad wordt gekeken.

    Meppeler Courant,

    Aan deze vergadertafel zitten twee bestuursleden (S. en H.B., penningmeester van het zwembadbestuur) die meegewerkt hebben aan de opstelling van de jaarrekening en de begroting en die deze stukken ook moeten beoordelen.

    Meppeler Courant,