dierenspeciaalzaak


dierenspeciaalzaak 1.0

zaak die is gespecialiseerd in de verkoop van dieren die men als gezelschap of voor zijn genoegen houdt, en in dierbenodigdheden zoals kooien, manden, dierenvoedsel, verzorgingsproducten enz.; winkel waarvan het assortiment bestaat uit huisdieren e.d. en bijbehorende artikelen; speciaalzaak voor huisdieren e.d.

Semagram


Een dierenspeciaalzaak…

is een zaak; is een bedrijf

   Algemene voorbeelden


   De verkoper in de dierenspeciaalzaak verkoopt zelfstandig dieren en dierbenodigdheden, zodat een optimaal verkoopresultaat wordt gerealiseerd terwijl er verantwoord met de dieren wordt omgegaan.

   http://www.mbodordrecht.nl/uploads/410=2%20Goed%20verkocht%20in%20de%20dierenspeciaalzaak.pdf,

   Iedereen ziet nu brood in de dierenhandel, met als gevolg dat onze sektor wordt overspoeld door ondeskundigen. Zopas opende hier een dierenspeciaalzaak zijn deuren. Maar die man heeft altijd in de autohandel gezeten. Wat weet die nu van honden af?

   De Standaard,

   Hamsters hebben ook dierlijke eiwitten nodig om gezond te blijven. Deze vind je terug in meelwormen, kevers en krekels die je in de dierenspeciaalzaak kunt krijgen.

   http://www.gsmeets.be/

   Een kleine kooi is slecht voor het dier zijn gezondheid. Het meest geschikt zijn de kooien die u kant en klaar kunt kopen bij een dierenspeciaalzaak.

   http://home-3.tiscali.nl/~habeekm/cavia/aanschaf.html

   Als voederbakje kun je pvc bakjes of aarden potjes gebruiken die je massaal worden aangeboden in de dierenspeciaalzaak.

   http://www.gsmeets.be/