duivensportvereniging


duivensportvereniging 1.0

vereniging waar de duivensport beoefend wordt; vereniging waar duivenhouders lid van zijn; duivenvereniging; ook: de gezamenlijke leden van een duivensportvereniging
Ook van toepassing op de gezamenlijke leden van een duivensportvereniging.

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een duivensportvereniging…

is een vereniging; is een groep

      Algemene voorbeelden


      Voorzitter Arie van Houttum bleek de mooiste van de 112 ingezonden en gekeurde duiven te hebben van duivensportvereniging De Luchtpost.

      http://www.vaassen-online.nl/index.php?name=News&file=article&sid=801

      Win informatie in bij een duivenliefhebber. Vraag rond naar geschikte duivenkwekers in de omgeving (bijvoorbeeld bij een duivensportvereniging).

      http://www.hoedoe.nl/natuur-milieu/dieren/vogels/hoe-melk-ik-duiven

      Er worden jaarlijks ontzettend veel duivenwedstrijden gehouden. Als je lid wordt van een duivensportvereniging, kun je gemakkelijk hier aan deelnemen. Vaak huren deze verenigingen speciale vrachtwagens om hun duiven te laten transporteren.

      http://www.hoedoe.nl/natuur-milieu/dieren/vogels/hoe-melk-ik-duiven

      Toen de nonnen het voor gezien hielden, schonken ze het pand voor het symbolische bedrag van één gulden aan het buurtwerk in de arbeiderswijk. Voornamelijk gerund door vrijwilligers, bood Ons Ondiep onderdak aan onder meer de duivensportvereniging, een voetbalclub, een ouderensoos en wordt er regelmatig bingo gespeeld.

      http://www.sp.nl/nieuws/tribune/200007/kwoad.stm