flexwerkershypotheek


flexwerkershypotheek 1.0

(bouw, gebouwen en huisvesting; neologisme)

hypotheek die speciaal bestemd is voor flexwerkers

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een flexwerkershypotheek…

is een hypotheek; is een lening; is een transactie

 • [Belanghebbende of begunstigde] is speciaal bestemd voor flexwerkers

  Algemene voorbeelden


  Flexwerkershypotheek. Kijken naar de toekomst en niet naar het verleden. Het lijkt logisch, maar voor hypotheekverstrekkers is het hartstikke nieuw. Uitzendbureau Randstad, Obvion en Vereniging Eigen Huis starten hier in januari mee om zo flexwerkers aan een hypotheek te helpen.

  http://www.bnr.nl/radio/bnr-blt/529065-1312/b.l.t.-verdrag-oekrane-dnb-onderzoek-manipulatie-en-hypotheek-voor-flexwerkers,

  Flexwerkershypotheek. Banken in Nederland zijn sterk gericht op vast inkomen. Het uitgangspunt is altijd een dienstverband voor onbepaalde tijd. Is er sprake van een tijdelijk contract, dan is dat alleen acceptabel als de werkgever zwart op wit verklaart dat het zal worden gevolgd door een vaste aanstelling. Toch komt het vaak voor dat een vaste aanstelling helemaal niet aan de orde is. [...]. U kunt er vanuit gaan dat veel banken dan niet bereid zijn uw inkomen mee te nemen. [...]. Beschikt u niet over een vast dienstverband, maar bent u wel op zoek naar een goede financiering, neem dan zeker even contact met ons op.

  http://www.fdcamsterdam.nl/financieel-advies/hypotheekadvies/bijzondere-hypotheeksituaties/

  Etymologie


  Aard herkomst inheems woord
  Vroegste datering 2013