hondenschool


hondenschool 1.0

school waar honden worden afgericht en hun eigenaren worden opgeleid om op de juiste manier met de dieren om te gaan; school voor hondenafrichting

Semagram


Een hondenschool…

is een school

   Algemene voorbeelden


   Het is de eerste les van de cursus doggydansen die door hondenschool Quiraing uit Haren (Gr) wordt gegeven. Centraal staan vandaag de basisoefeningen: kruipen, rollen, tussen de benen doorlopen en om het baasje lopen.

   Algemeen Dagblad,

   Als u nog nooit een hond hebt opgevoed dan is het beter dat u een rustig en niet zo dominant ras kiest zoals bv: een Labrador. Kiest u voor een koppig ras en mist u de nodige autoriteit en ervaring, dan is het vast mogelijk dat u binnen de kortste keren de slaaf van uw hond zult worden [...]. Het is dus ten zeerste aan te raden om samen naar een hondenschool te gaan. Dit om aan te leren hoe u uw hond moet laten gehoorzamen en ook om de hond te laten socialiseren met andere honden.

   http://users.skynet.be/allesoverhonden/

   Verder is het vooral belangrijk je (bij een hondenschool) goed voor te laten lichten over dogfrisbee. Zo verklein je de kans op blessures bij je hond. Want als je het op een verantwoorde manier doet, is dogfrisbee voor iedere hond en elke baas een leuke, ontspannen manier om je in te spannen.

   http://www.avrodierennatuur.nl/