locatiegebonden


locatiegebonden 1.0

gebonden aan een bepaalde locatie; afhankelijk van, afgestemd op een bepaalde locatie

Algemene voorbeelden


De mogelijkheden om de arbeidsinzet flexibel af te stemmen op de produktie zijn verschillend tussen sectoren en grootteklassen, maar niet direct locatiegebonden.

http://www.cpb.nl/nl/pub/werkdoc/74/wd74.pdf,

In de ideeschets voor de herinrichting van de Nedereindseplas combineerden we oud en nieuw tot een locatiegebonden vernieuwend concept.

http://www.parklaan.nl/buro.htm

Personeel werd uitgenodigd te participeren in een traning peer mediation (hoe leren deelnemers bemiddelen bij conflicten) en mee te praten in locatiegebonden diners pensants.

http://www.albeda.nl/algemeen/info/kwaliteitsverslag/kv_frame.html,

Dit milieubeleidsplan dient ook een vertaling te krijgen in de wijze van aanpak van milieuaspecten van het luchthavenbedrijf. Naast 'good housekeeping' (locatiegebonden milieuzorg) dient hierin de zorg voor het milieu buiten de locatie, dus in de omgeving, nadrukkelijker aandacht te krijgen.

http://www.schiphol.nl/media/pdf/jaarverslag/2000_rapport_omgevings_nl.pdf,

Met locatiebepalend aspect wordt, omgekeerd, bedoeld de betekenis die het fysieke milieu heeft (gehad) voor de ligging. Dit aspect vormt een deel van de verklaring voor de ligging van de betreffende activiteit. Een voorbeeld hiervan is de vestiging van een mijnbouwbedrijf bij de vindplaats van steenkool. De effecten op het fysieke milieu hangen hierbij in sterke mate samen met de locatiegebonden exploitatie van datzelfde fysieke milieu.

http://www.let.kun.nl/archeologie/publ.htm,

Met de huidige technologie zijn geografische informatiesystemen (GIS) de logische vorm voor het verzamelen en het digitaal archiveren van alle plaatsgebonden informatie. Tijdsafhankelijke gegevens (meetreeksen) kunnen aan dergelijke systemen gekoppeld worden via een locatiegebonden component.

http://viwc.lin.vlaanderen.be/wbpinfo.html

Een nieuwe generatie ICT-ondersteunde leeromgevingen staat voor de deur - niet alleen locatiegebonden voor schoolsituaties, maar tevens gepersonaliseerd en locatieonafhankelijk en in bredere zin bestemd voor 'lerende organisaties' (waaronder bedrijven).

http://www.ict-kenniscongres.nl/asp/page.asp?id=i000039=ict

Combinatiemogelijkheden


met substantief


  • locatiegebonden aangelegenheden
  • locatiegebonden onderwerpen
  • locatiegebonden zaken

In de rapporten is naast een individuele beantwoording van de zienswijzen ook aandacht besteed aan algemene en locatiegebonden onderwerpen.

http://212.0.231.50/~hslzuid/algemeen/trace/tbnvt.pdf

De aandacht is met name gericht op locatiegebonden milieuzaken.

http://www.bovag.nl/

Voor de locatiegebonden aangelegenheden beschikt de ondernemingsraad over onderdeelscommissies.

http://www.heyacker.nl/

  • locatiegebonden actitviteiten

Meest in het oogspringend is de organisatorische splitsing geweest tussen het titelbedrijf en de locatiegebonden activiteiten.

http://www.jaarbeursutrecht.nl/,

  • locatiegebonden communicatie

Langs draadloze weg zullen apparaten in huis en auto worden verbonden met het wereldwijde netwerk. Er is bovendien sprake van een ontwikkeling van locatiegebonden communicatie naar persoonsgebonden communicatie. Een dergelijk trend is al zichtbaar, zo is het straatbeeld de afgelopen jaren enorm veranderd.

http://www.antennebureau.nl/Nota%20NAB.pdf,

  • locatiegebonden subsidie

Voor de grote VINEX-locaties is met het Rijk een taakstelling overeengekomen als voorwaarde voor het verkrijgen van locatiegebonden subsidies.

http://www.regioutrecht.nl/

Het contract regelt ook de toedeling van de bijdragen die het BRU ontvangt op grond van het VINEX-contract voor Locatiegebonden Subsidies en de risicodeling bij de grondexploitatie.

http://www.regioutrecht.nl/

met ander, nevengeschikt adjectief


  • woninggebonden en locatiegebonden

Het BRU beschikt over instrumenten om dit beleid vorm te geven en te bekostigen. Voor dat laatste maakt het gebruik van exploitatiemiddelen openbaar stads- en streekvervoer, middelen voor infrastructuur, woning- en locatiegebonden subsidies.

http://www.regioutrecht.nl/

Woordfamilie


Als deel van een afleiding