polotrui


polotrui 1.0

afbeelding

Bron: Kane Farabaugh
( Publiek domein )

trui met een polokraag

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een polotrui…

is een trui; is een kledingstuk

  • [Uiterlijk] is een trui met een polokraag

    Hoofdsemagram: trui


    Algemene voorbeelden


    Scapa heeft in de jaren nadat ze zijn gestart met hun kledinglijn een hele metamorfose ondergaan. Voornamelijk richting de vrouwelijke collecties zijn veel kledingstukken ontwikkeld. De vrouwen hebben mooie pasteltinten in hun collecties en naast lieve jurkjes en mooie blazers worden er ook kwalitatieve polotruien gemaakt en rokken die mooi vallen.

    http://www.mediarelease.nl/huis-tuin-en-keuken/geweldige-robuuste-scapa-kleding-voor-de-stoere-vrouw/,

    Oostveen lijkt niet op een snelle zakenman. Hij draagt geen fijn gesneden maatpak, maar een ecru-kleurige polotrui boven een donkerblauwe wijde broek. In plaats van een sluwe projectontwikkelaar had hij net zo goed een doorsnee-sigarenwinkelier kunnen zijn.

    http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archief/article/detail/2500596/2000/04/26/Kavelkaper-onderzoekt-wat-mag.dhtml,

    De uitrusting van de volontairs buurtpreventie bestaat uit een rood winterjack, een rode regenjack, twee rode poloshirts en een rode polotrui, allen voorzien van opdruk en logo en een rode cap met logo. De kleding is extern aangeschaft en van goede kwaliteit maar is niet getoetst aan strenge veiligheidseisen zoals bijvoorbeeld brandwerendheid. Gezien het (afgebakende) takenpakket lijkt dit ook niet nodig te zijn.

    http://wijkplatformhoogenhof.nl/sites/default/files/Buurtpreventie%20-%20Evaluatierapport%20buurtpreventieproject%20Maastricht.pdf,

    Woordfamilie


    Als deel van een afleiding