sportlustig


sportlustig 1.0

vol sportlust; met sportlust; sportlust hebbend; graag sportend

Algemene voorbeelden


Ik ben wel erg benieuwd naar jullie ervaringen en tips omtrent het starten van een eigen (sport)hondenschool! We zijn voornemens om in de loop van volgend jaar e.e.a. op poten te gaan zetten met als kern agility [...]. Het idee is om naast agility, ook te kijken wat je doet in voorbereiding hierop en wanneer je sportlustige hond geblesseerd mocht raken, of te oud wordt voor agility. Dit willen we invullen met voorbereidend sporten, speuren en schapendrijven.

http://www.hondengedragsforum.nl/index.php?/topic/5902-opzetten-hondenschool/,

Wij bieden uw diverse mogelijkheden om uzelf te profileren bij de doelgroep. Hierbij bieden wij u een uitgebreid spectrum aan mogelijkheden, om uiteenlopende communicatiedoelstellingen te realiseren. Dit alles op een zeer specifiek sportlustig publiek, waardoor het rendement van uw uitingen optimaal zijn.

http://www.fitnessportal.nl/Adverteren/

Tilburg heeft ze al, maar daar heten ze Tilburg Troopers. En Dordrecht krijgt ze. Het idee achter City Trainers is dat sportlustige jongeren zelf nieuwe sportactiviteiten in de eigen wijk opzetten. Dat gebeurt samen met de gemeente, scholen en welzijnsorganisaties. Of samen met de Cruyff Foundation, zoals in Tilburg.

http://www.vrijwillige-inzet.nl/in-de-praktijk/p037-city-trainers-zetten-aan-tot-sport/

Woordfamilie


Als deel van een afleiding