studentenhypotheek


studentenhypotheek 1.0

(huisvesting [huisvesting])

hypotheek die speciaal bestemd is voor studenten

Semagram


Een studentenhypotheek…

is een hypotheek; is een lening; is een transactie

 • [Belanghebbende of begunstigde] is speciaal bestemd voor studenten

  Algemene voorbeelden


  Studentenhypotheek. Rabobank Utrecht verstrekt als eerste bank hypotheken op kamers. Deze bank gaat bovendien ook zelf studentenkamers bouwen. Rabo Vastgoed maakte in 2005 bekend de komende jaren in universiteitssteden duizenden studentenwoningen te willen bouwen. In Utrecht is in studiejaar 2007/2008 het eerste flatgebouwencomplex gereed. Een derde van de woningen wil de Rabobank verkopen. De maandlasten van huur- en koopkamers zijn volgens de bank vergelijkbaar.

  http://www.finfo.nl/index.php?search=bank&results=10&domain=www.vvaa.nl

  Wie van jullie heeft er ervaring met een hypotheek voor een student? Ik wil graag een appartement kopen alleen heb nog geen voldoende inkomsten (stufi en bijbaan) om zelf een hypotheek rond te krijgen. Mijn ouders zijn wel in de (financiële) gelegenheid te ondersteunen. De RABO bank heeft zo'n mogelijkheid voor een studentenhypotheek toch? Heeft iemand daar ook ervaring mee?

  http://forum.fok.nl/topic/1126836,

  Studentenhypotheek. Studiefinanciering wordt door banken niet als bestendig inkomen beschouwd en een bijbaan levert vaak ook niet voldoende op voor een fatsoenlijk leningsbedrag. Al lukt het niet in alle gevallen, het is zeker niet altijd onmogelijk geld te lenen voor de aanschaf van een woning. Onze adviseurs kunnen u vertellen welke haken en ogen op een dergelijk plan van toepassing zijn. Wilt u iets gaan kopen, neem dan zeker even contact met ons op.

  http://www.fdcamsterdam.nl/financieel-advies/hypotheekadvies/bijzondere-hypotheeksituaties/