vicefractievoorzitter


vicefractievoorzitter 1.0

vicevoorzitter van het bestuur van een fractie; vicevoorzitter van een fractiebestuur

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een vicefractievoorzitter…

is een vicevoorzitter; is een persoon

  • [Toepassingsgebied of bereik] is de vicevoorzitter van het bestuur van een fractie; is de vicevoorzitter van een fractiebestuur

    Algemene voorbeelden


    "Kabel- en telecombedrijven zouden op initiatief van de overheid moeten samenwerken. Daarnaast moet de overheid bereid zijn te investeren in die partijen, ook financieel". (B. Bakker, vicefractievoorzitter D66).

    http://www.isoc.nl/publ/index.htm,

    Anouchka van Miltenburg wordt vicefractievoorzitter van de VVD. Dat heeft de fractie dinsdag besloten. Vorige week werd Stef Blok al gekozen tot fractievoorzitter, als opvolger van Mark Rutte.

    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/1032178/2010/10/12/Anouchka-van-Miltenburg-vicefractievoorzitter-VVD.dhtml,

    De meeste taken binnen de nieuwe PvdA-fractie zijn inmiddels verdeeld. Maandag 7 april heeft de fractie mij benoemd tot vice-fractievoorzitter. Dat betekent dat ik fractievoorzitter Joyce Langenacker vervang als zij afwezig is en ik haar verder waar nodig bij zal staan bij het organiseren van een goed functionerende fractie.

    http://www.jeroenfritz.com/?p=3399,

    Op 15 februari zou Fleur Agema, vice fractievoorzitter van de PVV, op uitnodiging van de LHN naar Zoetermeer komen om te spreken over de Zorg.

    http://www.lijsthilbrandnawijn.nl/last-minute-nieuws-vice-fractievoorzitter-van-de-pvv-komt-toch-naar-zoetermeer/,