aerobicsleraar


aerobicsleraar 1.0

iemand die voor zijn beroep les geeft in aerobics

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een aerobicsleraar…

is een persoon

  • [Gebied] geeft les in aerobics

    Hoofdsemagram: leraar


    Algemene voorbeelden


    Er klinkt luide discomuziek uit de boxen op het kerkplein, een aerobicsleraar geeft het goede voorbeeld aan een groep kinderen en ouders.

    http://www.radiovisie.eu/be/nieuws.rvsp?art=00010034,

    Kunt u voorwerpen of bewegingen in uw gedachten spiegelen? (180 graden draaien, bijv. bewegingen van een aerobicleraar die tegenover u staat nadoen).

    www.lymemed.nl/geheugensteun-symptomen-lyme-borreliose-co-infecties.doc

    We waarschuwen je om uit de buurt te blijven van leraren die alleen maar een paar workshops over yoga hebben bijgewoond of een diploma hebben ontvangen na een driedaagse cursus. Het gaat misschien om uitstekende aerobicsleraren of fitnesstrainers die niets over yoga weten.

    http://books.google.nl/books?id=S89Mj4SQN1oC&pg=PA36&lpg=PA36&dq=%22aerobicsleraren%22&source=bl&ots=Z4blaKkq_s&sig=Su9pMwChiFFUhomvqmkHv26q3Ko&hl=nl&ei=z6hNTLahCpWWOLSN8fYF&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=3&ved=0CB4Q6AEwAg#v=onepage&q=%22aerobicsleraren%22&f=false,

    Publiekstrekkers zijn ook de Rhythm & Moves-weekends, die 3 keer per jaar worden georganiseerd. Internationale aerobicsleraars komen dan de cursussen leiden.

    http://www.carladejonghe.be/interviews/overzicht_wolint6avs.php

    De Sportyclub is op zoek naar ervaren, enthousiaste en gemotiveerde aerobicsleraren of leraressen voor het geven van één of meerdere steplessen per week.

    http://buurtlink.nl/2717WV/zoetermeer/J+C+Bloemhove/626179/Aerobics+leraar(es),