returnwedstrijd


returnwedstrijd 1.0

tweede wedstrijd in een reeks van twee sportwedstrijden die op het eigen veld of in de eigen sporthal wordt gespeeld; thuiswedstrijd

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een returnwedstrijd…

is een wedstrijd

   Algemene voorbeelden


   Deze woensdag en donderdag worden de return wedstrijden gespeeld in de Spaanse Copa del Rey competitie [...]. Op woensdag zullen de clubs Sevilla en Zaragoza proberen dit keer wel doelpunten te maken aangezien de uit wedstrijd op een 0-0 gelijk bleef staan. Real Madrid zal op bezoek gaan bij Valencia en zal zeker weten sterk na de 5-0 overwinning van afgelopen zondag in het competitieduel naar Valencia afreizen om de overwinning zeker te maken, iets wat niet moeilijk zal zijn aangezien de uit wedstrijd door de Koninklijke met 2-0 werd gewonnen.

   http://www.spanjevandaag.com/sport/copa-del-rey-kwart-finales-return-wedstrijden-op-woensdag-en-donderdag/,

   Milos Krasic toonde zich na afloop van de met 2-1 verloren wedstrijd tegen Spartak Moskou niet geheel tevreden [...]. "Toch denk ik dat we nog steeds kans maken om door te gaan met ons Champions League-avontuur. Tijdens de returnwedstrijd spelen we in eigen huis, voor onze eigen fans en we weten dat we doelpunten moeten maken om vooruitgang te boeken."

   http://www.soccernews.nl/news/166054/%22Denk_dat_onze_supporters_tijdens_de_returnwedstrijd_onze_twaalfde_man_zijn%22,