skinfluencer


skinfluencer 1.0

(textiel, kleding en uiterlijk; neologisme)

influencer die tips geeft over huidverzorging

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een skinfluencer…

is een influencer; is een persoon

 • [Activiteit of handeling] geeft tips over huidverzorging en make-up

  Algemene voorbeelden


  Dat we bij Olivida gek zijn op alles wat met skincare te maken heeft, kan natuurlijk niet als een verrassing komen. Maar wist je dat er mensen zijn die deze passie met ons delen én die kennis ook nog eens overdragen op Instagram?! Zij delen net als ons dezelfde passie voor skincare en daar zijn we ze dankbaar voor! Daarom vind je hieronder een overzicht van onze favoriete skinfluencers!

  https://olivida.nl/blog/dit-zijn-onze-favoriete-skinfluencers/

  Ook Maaike Dorsteen (44), 'skinfluencer' en beautyexpert bij Koffietijd, raadt aan om wat langer na te denken voordat je tot injectables overgaat. "Het liefst weken tot zelfs maanden." Het kan namelijk ook verkeerd uitpakken. Doe daarom gedegen research naar de behandeling en lees reviews over de arts, adviseert Dorsteen. Maar misschien wel haar belangrijkste tip: bespaar niet op je gezicht. Een gemiddelde botoxbehandeling voor één zone kost in Nederland 139,93 euro.

  Algemeen Dagblad,

  Als een zogenoemde 'skinfluencer' op Instagram heb ik héél veel zonnebrandcrèmes geprobeerd voor mijn gezicht. Sommigen fijn, sommigen ronduit slecht. En sommige zijn mijn absolute favorieten geworden. Deze zonnebrandcrèmes hebben de status 'heilige graal' (holy grail in het Engels) gekregen van mij. Ik heb ze dan ook vaak opnieuw gekocht.

  https://deskincarejunkie.wordpress.com/author/ajhovingh/,

  Etymologie


  Aard herkomst inheems of leenwoord
  Vroegste datering 2021
  Brontaal Engels
  Vorm in brontaal skinfluencer
  Betekenis in brontaal idem
  Samenhangende woorden (betekenis) injectable; skincareroutine; skinpositivity