verzoekster


verzoekster 1.0

vrouw die een verzoek indient

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een verzoekster…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Weliswaar heeft de bezwaarprocedure onder meer de functie van een volledige heroverweging waarbij rekening dient te worden gehouden met nieuwe feiten en omstandigheden, doch daaraan staan de aard en inhoud van het bestreden besluit tegenover en is er slechts aanleiding tot heroverweging van een besluit voor zover die feiten en omstandigheden een nieuw licht werpen op het aan het primaire besluit ten grondslag liggende feitencomplex. In dit concrete geval is er door verzoekster ten tijde van haar aanvraag niets aangevoerd, terwijl niet is gebleken dat verzoekster door omstandigheden buiten haarzelf niet in staat is geweest haar motieven naar voren te brengen.

    http://ruljis.leidenuniv.nl/group/jfsa/www/migrecht/vernieuwing/nl%20versie/teksten_online.htm#scripties,

    Op 16 juni 2000 ontving de Nationale ombudsman een verzoekschrift van mevrouw L. te Neede, met een klacht over een gedraging van het Centraal Administratie Kantoor Bijzondere Zorgkosten b.v. te 's-Gravenhage [...]. Verzoekster klaagt erover dat het Centraal Administratie Kantoor Bijzondere Zorgkosten b.v. haar pas op 23 mei 2000 de facturen heeft doen toekomen betreffende aan haar verleende thuiszorg.

    http://www.ombudsman.nl/rapporten_db/rapport.asp?rapportnummer=20010024,

    Op 11 augustus 2008 diende verzoekster een verzoek in om kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen over 2008. De gemeente liet verzoekster op 1 september 2008 weten dat zij verzoekster geen kwijtschelding kon verlenen vanwege voldoende betalingscapaciteit.

    http://www.overijsselseombudsman.nl/uploads/attachments/6e71bcdda5043d91eb5dbc29120c4e327e9790db.pdf,