Castricumse


Castricumse 1.0

vrouw die afkomstig is uit Castricum; inwoonster van Castricum

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Castricumse…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Een 71-jarige automobiliste uit Castricum reed vanuit Nieuwleusen met haar wagen over de Kanlaan. Op het moment dat ze linksaf de Spijkerweg op wilde, verzuimde ze voorrang te verlenen aan een uit de tegenovergestelde richting komende 33-jarige inwoner van Den Hulst. Deze bestuurder en zijn inzittende zoontje liepen verwondingen op aan het gezicht. De Castricumse had schaafwonden aan de benen en een opgezet oog.

    Meppeler Courant,

    Al bij de ingang van discotheek Bobs zal Alders worden opgewacht door Els Behage, een Castricumse die al sinds de openstelling van de Polderbaan niet meer kan slapen van de herrie.

    http://www.vlieghinder.nl/reacties.php?id=4964_0_1_0_C,

    "Het was geweldig, wat een sfeer" verzucht Heidi van Weenen, na afloop van de jubileumshow ter ere van het tienjarig jubileum van Mucicstar. "Dit had ik voor geen goud willen missen." De Castricumse, die samen met dirigent Bart Loerakker al sinds jaar en dag hét gezicht is van het populaire kinderkoor, nam zaterdag afscheid.

    http://www.dichtbij.nl/noord-kennemerland/regionaal-nieuws/artikel/2262910/mucicstar-meiden-en-jongen-zingen-sterren-van-de-hemel-.aspx,