Culemborgse


Culemborgse 1.0

vrouw die afkomstig is uit Culemborg; inwoonster van Culemborg

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Culemborgse…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    De politie onderzoekt het Facebookprofiel van de Culemborgse die haar ongeboren kind te koop aanbiedt. Mogelijk is haar account gehackt.

    http://www.omroepgelderland.nl/web/nieuws-1/2045864/facebookbericht-babyverkoopster-mogelijk-nep.htm,

    Sinds de auto van haar zoon vorige week woensdagavond uitbrandde slaapt een Culemborgse, die niet met haar naam in de krant wil, regelmatig op de bank in de huiskamer, zodat ze goed zicht heeft op de straat.

    http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/2056846/2009/12/08/Weer-hommeles-in-Culemborgse-probleemwijk.dhtml,

    Ook voor Elise Tamaëla viel in de kwalificaties het doek. De Culemborgse, die in haar loopbaan nog nooit het hoofdtoernooi van een WTA- of Grand Slam-toernooi wist te bereiken was de mindere van de Thaise Tamarine Tanasugarn: 5-7, 3-6.

    http://nos.nl/artikel/116235-van-gemerden-dichtbij-hoofdtoernooi.html,

    Een Culemborgse, die een verklaring aflegde over de nieuwjaarsrellen in Terweijde, heeft aangifte gedaan van bedreiging.

    http://www.online-studeren.net/default.php?main=nuinhetnieuws&catID=55&artikel=952165,

    Kinderen met problemen op school weer plezier in leren geven. Dat is het doel van orthopedagoog en remedial teacher Rolanda van Andel. De Culemborgse startte deze maand haar eigen praktijk: Leerkracht aan de Lek. "Elk kind heeft de kracht om te leren."

    http://epaper.bdu.nl/culemborgsecourant/epaperarchive/2011/06-01/epaper/12170289.htm,