Delftse


Delftse 1.0

vrouw die afkomstig is uit Delft; inwoonster van Delft

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Delftse…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Mijn interview stond nou niet bepaald op de voorpagina, maar de opmerkingen waren talrijk. Gelukkig vooral positief. Zo ontving ik ook een mail van een Delftse, die het leuk vond dat ik aandacht besteed aan de diversiteit in de raad en vooral aan meer vrouwen in de politiek.

    http://delft.groenlinks.nl/blog/fleurs+blog/de+politiek,

    Weer een andere grootheid is Graziella Idili, een Delftse die de krappe gemeentegrenzen al lang overstegen is. De wereldkampioen Taekwondo zal laten zien welke bewegingen haar zo ver gebracht hebben.

    http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/2292963/2006/09/13/Jongeren-invasie-op-autoloze-zondag.dhtml,

    Mevrouw Remery is een Delftse, die nu in Voorburg woont en haar hele werkende leven in het onderwijs heeft doorgebracht. Ze is ook inspecteur geweest.

    http://www.ngv.nl/Nieuws/homepage.php?action=ListItem&site=DFL&frams=n&ident=216&map=Agenda,

    De stiefvader van een 19-jarige Delftse, die is veroordeeld voor het hebben van geslachtsgemeenschap met haar toen ze minderjarig was, hoeft geen DNA-test te ondergaan.

    NRC,

    De vrouw had het onderzoek geëist om te kunnen bewijzen dat hij de vader is van haar bijna vier jaar oude dochtertje. De Delftse zegt dat de man haar heeft verkracht en wil dat hij meebetaalt aan de opvoeding.

    NRC,