Elburgse


Elburgse 1.0

vrouw die afkomstig is uit Elburg; inwoonster van Elburg

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Elburgse…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Het ongeluk is veroorzaakt door een Duitse bestuurder die bij een bushalte midden op de weg wilde keren. Hij kwam uit de richting Doornspijk en had zich kennelijk in de route vergist. Tijdens het keren werd de Duitser vol geraakt door een Elburgse die in dezelfde richting reed.

    http://www.destentor.nl/regio/drama-bij-doornspijk-1.3082737,

    'Wat was hij schattig hè', lacht een Elburgse die naar een jonge deelnemer van Concordia wijst. Het jongetje draagt een grote zwarte muts en kijkt trots na zijn optreden.

    http://www.destentor.nl/regio/uitgedoste-kinderen-heten-sint-welkom-in-elburg-1.2538258,

    Een 39-jarige Elburgse is aangehouden op verdenking van fraude met persoonsgebonden budgetten (PGB's). Er is tien keer aangifte tegen haar gedaan.

    http://www.destentor.nl/regio/elburg/elburgse-39-verdacht-van-fraude-met-pgb-s-1.4166343,

    "Gelukkig was er niet ingebroken, maar was men vergeten de deur op slot te doen", aldus de Elburgse, die twee jaar geleden ook al een auto-inbraak ontdekte.

    http://www.destentor.nl/regio/opletten-is-een-burgerplicht-1.2953593,

    Gerla Longkumer Kramer is van origine een Elburgse die op jonge leeftijd de zending is ingegaan omdat dat haar roeping was. Zij is vanuit de geloofsgemeenschap Luctor et Emergo uitgezonden.

    http://www.veluweland.nl/lokaal/stichting_north_east_india_foundation_reikt_prijzen_uitoldebroek__op_de_broekermarkt_van_3_juli_hee_2466921.html,