Essense


Essense 1.0

vrouw die afkomstig is uit Essen; inwoonster van Essen

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Essense…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Op de modderige en zware omloop in het militair domein van Gavere zat het Kristien Nelen niet mee in wat haar eerste veldrit van het seizoen was. De Essense verloor de controle over haar fiets in de moeilijke afdaling en vloog vol met haar gezicht tegen een paaltje.

    http://www.cyclo-cross.info/cyclocross/2013/11/18/kristien-nelen-crasht-zwaar-in-gavere/,

    Zelf je kleren maken zit al een hele tijd in de lift. Ook in de wat meer landelijke gemeenten wordt er steeds meer gehaakt, genaaid en gebreid. De Essense Karin Preidel nam daarom het initiatief om een strijk en naaiatelier/café te openen aan de Brasschaatsesteenweg in Kalmhout.

    http://www.gva.be/regio-antwerpen-noord/essen/eerste-strijk-en-naaicafe-in-regio-opent-na-paasvakantie-zijn-deuren-2.aspx,

    Toen was het gat met Els van Hooydonck, de Essense die vorig jaar bij de vrouwen won, echter al gemaakt. Toch had Van Hooydonk ook vrede met haar tweede plek en de eindtijd van 1.25.07. "Dat was meer dan ik verwacht had nadat ik zaterdag nog drie kilometer op de baan bij een interland in Engeland gelopen had."

    http://www.bndestem.nl/sport/sport-regionaal/corine-spaans-debuteert-met-winst-1.380717,

    Voor de XC-wedstrijd in Ottignies diende Kristien Nelen in extremis forfait te geven wegens laattijdige levering van haar nieuwe bike. Dan maar deelnemen aan een endurowedstrijd en en passant de zege mee naar huis nemen. De eerste manche van de Easyphone Enduro Cup in Esneux was een waardig alternatief voor de Essense, die dit seizoen in deze relatief nieuwe discipline de kleuren verdedigt van het Nederlandse Team Fietsshop Uitgeest.

    http://www.mountainbike.be/nieuws/competitie/20130318_kristien-nelen-snel-in-enduro-van-esneux,